King of the World – Bibelot

vrijdag 25 oktober 2019

King of the World

Energieke bluesband op tour met nieuw album en gitarist +support: Electric Hollers

Sinds de oprichting in 2012 is het snel gegaan met King Of The World. In korte tijd bouwde de band veel bekendheid op in het bluescircuit tot ver over onze landgrenzen. De vijf heren brachten vier albums uit en weten dit aan te vullen met een puntgave live reputatie. De vijfde plaat is inmiddels in de maak en verschijnt in september. De band belooft energieke songs, geschreven met de kersverse gitarist Stef Delbaere. Met deze nieuwe impuls is King Of The World klaar om weer ten strijde te trekken op het podium. Bereid je voor op een heerlijk, pittige bluesavond.

TIP: Het verhaal achter het nieuwe album ‘Connected’
Wil je meer weten over de band? Woon dan de unieke Energiehuis Masterclass voor de show bij. King Of The World bandleden Govert van der Kolm en Ruud Weber vertellen over het ontstaan van het nieuwe album ‘Connected’. Meer weten? Bekijk dan de Energiehuis Masterclass. Tijdens de change over van de Masterclass naar de show van King Of The World geniet je in Brandstof gratis van een intieme show van Bluesnote!

+support: Electric Hollers
Het power trio Electric Hollers brengt je rauwe authentieke blues rock geïnspireerd door grootheden als Jimi Hendrix, Santana, Ten Years After en B.B. King. Pompende zware baslijnen, gitaarsolo’s die je meeslepen naar vervlogen tijden en mannen die hun hart en ziel uitstorten.

Voor het concert, tussen de acts door en na het concert draait dj-collectief B&B fijne blues platen in Brandstof.

💳 : Vanaf augustus 2019 kun je in Bibelot uitsluitend met PIN betalen. Dit geldt voor zowel de bars als de ticketkassa. Bekijk de veelgestelde vragen voor meer informatie.

Tickets

Locatie
Power Stage
Deur open
20:30
Aanvang
21:00
'Dankzij groepen als King Of The World kan de blues nog heel lang mee.'
Lust for Life Magazine

IN BRANDSTOF

Tijdens de overgang van de masterclass naar de show van King Of The World geeft BluesNote een intieme show in Brandstof. Ook draait dj-collectief B&B fijne blues platen. Tostideal! Midnight snacken doe je voortaan in Bibelot. Tussen 23.00 uur en 01.00 uur bestel je deze avond een heerlijke tosti (ham)kaas met een Jupiler van de tap voor maar €4,50