Main Stage – Bibelot

Main Stage

Bibelot’s Main Stage is onze grootste zaal waar heel veel mogelijk is! Wat dacht je van een vergadering op het podium waar (inter) nationale helden hebben opgetreden? Of een spetterend (bedrijfs) feest, congres, lezing, productpresentatie, TV opnames of hybride/stream event? Deze state of the art locatie transformeert zich razendsnel in het gewenste gedaante voor uw evenement. Met een capaciteit van maximaal 800 personen is deze zaal uiterst veelzuidig te noemen en daarbij ook goed schaalbaar voor wat kleinere events door het afsluitbare balkon.

FACTS

Capaciteit

  • Staand: 800 personen (Vloer:500, Balkon: 300)
  • Seated: 120 personen
  • Covid 1.5m: 88 personen

Inbegrepen

  • Technische ondersteuning
  • Licht & Geluid faciliteiten

Catering

Vanuit ons café Brandstof op de begane grond kunnen wij diverse soorten catering aanbieden. Van ontvangst met ontbijt of lunch tot diner. Wij denken graag met u mee!

DAAROM BIBELOT

ONDERSTEUNING

Wij werken met zeer ervaren professionals om uw event tot grote hoogte te doen stijgen. Hiermee kunnen wij de organisatie van uw event volledig uit handen nemen en van A tot Z voor u produceren en uitvoeren.

SFEER

Ondanks de grote capaciteit van de Main Stage voelt de zaal toch heel erg intiem aan. Met ons state of the art lichtontwerp kunnen wij de zaal in elk gewenste sfeer omtoveren.

BESCHIKBAARHEID

Deze ruimte is ook overdag beschikbaar voor uw zakelijke evenement. Voor weekend dagen is de zaal in overleg ook beschikbaar afhankelijk van onze publieke agenda.