Main Stage

Bibelot’s Main Stage is onze grootste zaal, waar heel veel mogelijk is! Wat dacht je van een vergadering op het podium waar (inter-)nationale helden hebben opgetreden? Of een spetterend bedrijfsfeest, congres, lezing, productpresentatie, TV opname of hybride/streamevent? Deze state of the art locatie transformeren we razendsnel naar de gewenste gedaante voor uw evenement. Met een capaciteit van 800 personen is deze zaal uiterst veelzijdig te noemen en daarbij goed schaalbaar voor wat kleinere events, door het afsluitbare balkon.

FACTS


CAPACITEIT

  • Staand: 800 personen (Vloer: 500, Balkon: 300)
  • Seated: 220 personen

INBEGREPEN

CATERING

Vanuit ons café Brandstof op de begane grond kunnen wij catering aanbieden: van ontvangst met ontbijt of lunch tot diner. Wij denken graag met u mee!

DAAROM BIBELOT


ONDERSTEUNING

Wij werken met zeer ervaren professionals om uw event tot grote hoogte te doen stijgen. Hiermee kunnen wij de organisatie van uw event volledig uit handen nemen en van A tot Z voor u produceren en uitvoeren.

SFEER

Ondanks de grote capaciteit van de Main Stage voelt de zaal toch erg intiem aan. Met ons state of the art lichtontwerp kunnen wij de zaal in elke gewenste sfeer omtoveren.

BESCHIKBAARHEID

Deze ruimte is ook overdag beschikbaar voor uw zakelijke evenement. Voor weekend-dagen is de zaal in overleg ook beschikbaar, afhankelijk van onze eigen publieksactiviteiten.

VRAAG EEN OFFERTE AAN