Livestreams / Hybride event

Bibelot is gedurende de Corona crisis totaal tot stilstand gekomen door de beperkende maatregelen. Maar livestreamen mocht wel! Bibelot heeft daarom geïnvesteerd in professionele video apparatuur en kan zo uw event tot in detail vastleggen en/of livestreamen.

Livestream
Voor veel bedrijven is het zelf organiseren van een livestream vaak kostbaar. Er moet een externe organisatie ingehuurd worden om de livestream te faciliteren. Bibelot kan dit geheel voor u uit handen nemen. Met professionele belichting, een edgy locatie en professioneel personeel. In alle zalen van Bibelot is een livestream mogelijk.

Hybride evenement
Kunnen niet alle deelnemers fysiek aanwezig zijn om welke reden dan ook? Dan is een hybride evenement de juiste oplossing. Op deze manier leggen wij het event vast zodat deelnemers dit op een later tijdstip terug kunnen kijken, of streamen het live tijdens het evenement.

Wilt u Bibelot uitnodigen voor een vrijblijvende brainstormsessie omtrent livestreaming en/of een hybride event? Daag ons uit en leg uw aanvraag bij ons neer.

VRAAG EEN OFFERTE AAN