Bedrijfsevent

Ze bestaan al lang en zijn één van de populairste feesten voor bedrijven: het bedrijfsevent. Of het nu gaat om een jubileum of een bedankje voor het personeel, u gaat een onvergetelijk bedrijfsevent organiseren wanneer u kiest voor een event in Bibelot in het robuuste Energiehuis in Dordrecht.

Stijlvol personeelsfeest organiseren
Veel bedrijven denken dat een bedrijfsevent snel georganiseerd is, niets is minder waar. Een succesvol bedrijfsevent is namelijk het visitekaartje van uw organisatie. Het bedrijfsevent is de manier om het goede werkklimaat te bevestigen, bevordert het evenement het onderlinge contact en versterkt het de company pride. Bibelot ontwerpt op basis van de doelstelling een evenement die een permanente herinnering veroorzaakt. Wij weten exact hoe we de zintuigen van uw medewerkers prikkelen, niet alleen door het evenement, maar ook door een spraakmakend communicatietraject zodat de voorpret al in een vroeg stadium start. Een geslaagd bedrijfsevent ziet daarnaast prachtig uit, denk onder andere aan de locatie en aankleding. Verder is het reuze belangrijk dat de catering goed is en dat het entertainment weet te raken, binden en boeien. En laten wij daar de allerbeste in zijn!

Professioneel entertainment
Een succesvol feest valt of staat met de kwaliteit van het entertainment. Bibelot heeft contacten met diverse entertainment bureau’s. Van steltenlopers, acteurs, luchtacrobatiek act, hostessen en natuurlijk bands of DJ’s . Door ons grote netwerk met artiesten boekingsbureau’s kunnen wij u helpen met het vinden van de juiste act voor uw event.

Uw personeel zelf in de hoofdrol
Een geslaagd bedrijfsevent draait natuurlijk om de medewerkers. Daarom staan bij onze evenementen uw gasten altijd in de hoofdrol. Alles wordt tot in de kleinste details verzorgd en het ontbreekt hun aan niets. Laat ons uw bedrijfsevent ontwerpen en wij weten zeker, er wordt in het bedrijf nog lang over nagepraat!

Wilt u Bibelot uitnodigen voor een vrijblijvende brainstormsessie? Daag ons uit en leg uw aanvraag bij ons neer.

VRAAG EEN OFFERTE AAN