Jouw event van A tot Z geregeld

Wil je een personeelsfeest of zakelijk event organiseren in Dordrecht en ben je nog op zoek naar een inspirerende locatie? Bibelot maakt je bijeenkomst tot een groot succes! Wij regelen niet alleen de locatie, maar nemen desgewenst de hele organisatie uit handen. Van de indeling van de locatie tot het verloop van de dag staan we voor je klaar. Of je nu invulling zoekt voor een hele dag of voor een avond, wij regelen het voor je. Door onze jarenlange ervaring wordt jouw zakelijk evenement 100% geslaagd. Bel of mail ons voor extra informatie of een offerte of vul het contactformulier onder aan de pagina in. Wij horen graag van je!

Zakelijk evenement organiseren

Ben je van plan een lezing, congres, vergadering, knallend personeelsfeest of productpresentatie te houden en geef je de details liever uit handen? Dan staat het team van Bibelot voor je klaar! Wij zetten ons ervoor in om een zakelijk evenement te organiseren zoals jij het wilt. Onze eigen zalen en café in het monumentale Energiehuis in Dordrecht, zullen je bezoekers verstelt doen staan. Bibelot heeft ruimte voor maximaal 800 personen en is zeer geschikt om zakelijke evenementen te organiseren. Ook voor kleinere gezelschappen zijn onze zalen zeer geschikt. De keuze is uiteindelijk aan jou!

Of het nu een bijeenkomst, diner of avondvullend programma moet worden met optredens en dansen tot in de vroege uurtjes, wij regelen alles voor je zakelijk evenement in Dordrecht. Wil je een personeelsfeest in Bibelot Dordrecht geven of zoek je een vergaderlocatie in Dordrecht? Kies voor expertise en ervaring en laat je zakelijk evenement door Bibelot organiseren. We hebben al meer dan vijftig jaar ervaring met het op touw zetten van verschillende soorten evenementen, van congressen tot bruiloften en zelfs festivals! Alles wordt van a tot z voor je geregeld. Wij helpen je met het kiezen van de geschikte zaal, de invulling en de aankleding van het event. Het maken een draaiboek, het inhuren van fotografen en artiesten en andere zaken kun je allemaal aan ons overlaten. Voor jouw zakelijk evenement heb je bij Bibelot in het monumentale Energiehuis ontelbaar veel mogelijkheden!