Vacature SCHOONMAKER

28 uur per week

Wil je werken in een dynamische, inspirerende omgeving? Vind je het leuk om zelfstandig te werken en flexibele werktijden te hebben? Dan zoeken we jou!

Bibelot is hét poppodium van Dordrecht. We organiseren jaarlijks meer dan 200 publieksactiviteiten, van concerten tot dansfeesten en verhuringen. Bibelot is gevestigd in het Energiehuis en heeft twee popzalen (capaciteit 800 en 300). Daarnaast beschikt Bibelot over Brandstof, een café met terras. Andere zalen in het Energiehuis, het Energieplein en diverse plekken in de stad worden eveneens door ons benut. En we spelen een rol bij het programmeren, adviseren en ondersteunen van vele evenementen in de stad.

In verband met het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd van onze huidige schoonmaakster, zijn wij op zoek naar een enthousiaste, zelfstandig werkende opvolger.

Wij streven naar een divers personeelsbestand en een veilige, inspirerende werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn.


Functieomschrijving:

Je krijgt toegang tot ons planningssysteem, waarin je precies kunt zien wanneer ruimtes gebruikt worden. Op basis hiervan bepaal jij je eigen werktijden, waarbij je ervoor zorgt dat ruimtes schoon zijn voordat ze weer gebruikt worden. Je werkzaamheden bestaan uit het schoonmaken van vloeren, sanitair en meubels, het ledigen van afvalcontainers, het doen van de was en het bestellen van schoonmaakmiddelen. Wekelijks maak je ons kantoor schoon en geef je de plantjes water. Daarnaast besteed je tijd aan dingen die niet na elk gebruik schoongemaakt hoeven te worden, maar wel met regelmaat moeten gebeuren, zoals het wassen van de ramen.

Functie-eisen:

  • Bij voorkeur heb je ervaring als zelfstandig werkend schoonmaker;
  • Je beheerst de Nederlandse taal voldoende om bestellingen te kunnen doen en om aanwijzingen te begrijpen;
  • We vinden het fijn als je lekker dichtbij woont;
  • Je bent flexibel, maar in elk geval wel elke zaterdag beschikbaar;
  • Je bent betrokken, betrouwbaar en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Wij bieden:

  • marktconforme beloning conform CAO voor Poppodia- en Festivals
  • leuke extraatjes, zoals uitjes met collega’s, gratis toegang tot onze activiteiten en korting op consumpties
  • een veilige, prettige werkomgeving
  • werken in het allerleukste team
  • een aanstelling voor een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling.

Sollicitaties

Je stuurt je sollicitatie uiterlijk 31 mei per e-mail naar vacature@bibelot.net. Voor meer informatie over deze vacature kun je terecht bij Hans van Dokkum (hans@bibelot.net, 078-890 3321). Sollicitaties die na 31 mei worden ontvangen, worden niet meer in behandeling genomen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.