Vacature COÖRDINATOR HORECA & HOSPITALITY

20-24 uur per week

Wil je werken in een dynamische, inspirerende omgeving met gedreven en talentvolle collega’s? Weet jij je medewerkers te inspireren en bezoekers een geweldige beleving te bezorgen? Dan zoeken we jou!

Bibelot is hét poppodium van Dordrecht. We organiseren jaarlijks meer dan 200 publieksactiviteiten, van concerten tot dansfeesten en verhuringen. Bibelot is gevestigd in het Energiehuis en heeft twee popzalen (capaciteit 800 en 300). Daarnaast beschikt Bibelot over Brandstof, een café met terras. Andere zalen in het Energiehuis, het Energieplein en diverse plekken in de stad worden eveneens door ons benut. En we spelen een rol bij het programmeren, adviseren en ondersteunen van vele evenementen in de stad.

We zetten in op diversiteit en kwaliteit. Breng jij de beleving voor onze gasten naar een nog hoger niveau? Weet jij vrijwilligers en professionals te inspireren om hiervoor het beste uit zichzelf te halen?


Functieomschrijving:

Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en realisatie van het programma van Bibelot op het gebied van horeca en hospitality. Gastgerichtheid, omzetoptimalisatie en veiligheid staan hierbij centraal. Je werkt nauw samen met de andere professionals in ons team en draagt bij aan een up-to-date service-, horeca- en hospitalitybeleid

Je werkzaamheden zijn, onder meer:

 • Leidinggeven aan horecamedewerkers en hospitalitymedewerkers, waaronder het aanstellen en inplannen van zowel vrijwilligers als betaalde medewerkers
 • Voorbereiding van de activiteiten, waaronder het inspecteren van horecavoorzieningen
 • Beheren van het kassasysteem
 • Zorgdragen voor een optimale veiligheid van gasten en medewerkers
 • Handhaven van normen en voorschriften

Op dinsdag en op donderdagochtend werk je op kantoor. Daarnaast werk je gemiddeld 4 tot 8 uur per week tijdens openingstijden. Meer uren is mogelijk in overleg.

Competenties:
Klantgerichtheid, Samenwerken, Zelfstandigheid, Groepsgericht leidinggeven, Accuratesse

Functie-eisen:

 • Ten minste MBO werk- en denkniveau
 • Ruime ervaring in de horeca-/hospitalitybranche
 • Ervaring als leidinggevende
 • In bezit van diploma Sociale Hygiene en Bedrijfshulpverlening, of bereid dit op korte termijn te behalen
 • Een afgeronde horecavakopleiding is een pre
 • Wonen in de Drechtsteden is een pre

Wij bieden:

Sollicitaties

Je stuurt je sollicitatie uiterlijk 6 november per e-mail naar vacature@bibelot.net. Voor meer informatie over deze vacature kun je terecht bij Hans van Dokkum (hans@bibelot.net, 078-890 3321). Sollicitaties die na 6 november worden ontvangen, worden niet meer in behandeling genomen.
De eerste gespreksronde vindt plaats op donderdag 10 november.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.