VACATURE COÖRDINATOR PRODUCTIES - Bibelot

VACATURE COÖRDINATOR PRODUCTIES

28-38 UUR PER WEEK

Bibelot is het poppodium van Dordrecht. We organiseren 200 activiteiten per jaar, van concerten tot dansfeesten en commerciële events. Bibelot is gevestigd in het Energiehuis en heeft twee popzalen (capaciteit 750 en 280). Daarnaast beschikt Bibelot over Brandstof, een café met terras. Andere zalen in het Energiehuis, het Energieplein en diverse plekken in de stad worden eveneens door ons benut. We spelen een grote rol bij het programmeren, adviseren en ondersteunen van vele evenementen in de stad.

Wegens vertrek van één van onze collega’s zoeken we een daadkrachtige coördinator producties die kan werken in een dynamische omgeving en snel kan schakelen. Ben jij  een kei in plannen en organiseren en werk je zorgvuldig en zelfstandig? Is geen wens van een artiest jou te gek? Draai jij je hand niet om voor een technisch ingewikkelde productie? Vind jij het niet erg om last minute een roosterprobleem op te lossen?  En ben je bereid om tenminste 1 tot 2 diensten per maand te werken in het weekend als stagemanager? Dan ben jij misschien onze nieuwe collega!

Functieomschrijving:
Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden en uitvoeren van alle producties. Je geeft leiding aan stagemanagers, technici en overige crew en informeert hen over de randvoorwaarden om producties tot een succes te maken. Je bent verantwoordelijk voor de hospitality van artiesten.

Je werkzaamheden zijn, onder andere:

• voorbereiden van producties, zowel hospitality als techniek
• inroosteren van stagecrew en BHV-ers: vrijwilligers, zzp’ers en werknemers
• begeleiden van stagiairs
• verantwoordelijk voor inrichten zalen en backstage t.b.v. producties
• administratief verwerken van producties, zoals het opstellen van draaiboeken en roosters en het controleren van facturen
• leidinggeven tijdens producties

De uitgebreide functieomschrijving vind je hier.

Competenties:
Klantgerichtheid, Samenwerken, Organiseren, Zelfstandig, Dynamiek

Functie-eisen:
• Werkniveau MBO met specialistische werkervaring
• Basiskennis van podiumtechniek
• Beheerst (vaktechnisch) de Engelse taal
• Bedrijfshulpverlening (of bereid dit op korte termijn te behalen)

Wij bieden:

Sollicitaties:
Je stuurt je sollicitatie uiterlijk 13 januari per e-mail naar vacature@bibelot.net. Voor meer informatie over deze vacature kun je terecht bij Hans van Dokkum (hans@bibelot.net, 078 – 890 3321). Sollicitaties die na 13 januari 2021 worden ontvangen, worden niet meer in behandeling genomen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.