Live Rock Karaoke Band – Kersteditie

Unleash your inner rockstar!

concert
Dordtpas
rock

Datum

vr 22 dec 2023

Locatie

Main stage

Deuren open

20:00

Aanvang

21:00

v.a. € 14.50

Altijd al eens een echte rockster willen en met een band op het podium willen staan? Dan is nu je kans!😏
De Live Rock Karaoke Band voorziet een complete show met een vijfkoppige band om je wildste rock-dromen uit te laten komen. De band zit vol met solo’s en oneindige energie. Tijdens jouw geweldige optreden, betrekt de band ook het publiek waardoor het voor iedereen een onvergetelijke avond wordt.

Het is altijd een feestje! De presentator gooit de remmen los en zorgt ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt, op het podium en in het publiek. Er zijn meerdere schermen aanwezig met de songteksten erop, maar mocht je het toch even niet meer weten, staat onze presentator klaar om je weer op weg te helpen. Kies uit meer dan 100 klassiekers, van ABBA tot ZZ Top. Voor ieder wat wils! Schrijf je terplekke in en ga he-le-maal los. Jij kiest, wij spelen!

**+Support: **

Juncker: ''Alles was vroeger beter, natuurlijk niet helemaal waar, maar sommige dingen waren dat wel; synthesizers en drumcomputers. Juncker is hier met jaren 80 geïnspireerde electro pop om je het verlangen naar Walkmans en cassettebandjes te laten voelen.''

Gratis entree met je Dordtpas! Wil je dit concert bezoeken? Neem dan uiterlijk 1 week voor het evenement via e-mail contact op met publiciteit@bibelot.net. Geef aan welk evenement je wilt bezoeken en vermeld daarbij ook je pasnummer. Het ticket ontvang je dan digitaal van Bibelot via e-mail. Met dit ticket kun je de zaal betreden. Alvast veel plezier!

Meer rock