Beschikbaarheid doorgeven

Voor de horecavrijwilligers: als je op ‘neem een dienst’ klikt zie je een overzicht van alle concerten en events in Bibelot. Je kunt hier direct aangeven wanneer jij wil werken en welke dienst je wil (zoals kassa, kaartcontrole of horeca), je dienst wordt direct bevestigd.

Bij ‘mijn beschikbaarheid‘ kun je aangeven bij welke evenementen je beschikbaar bent. Je ziet alleen evenementen waarvoor diensten gevraagd worden die bij je functie passen. Je beschikbaarheid geef je aan per dag, ook als er op die dag meerdere evenementen plaats vinden.

Als je op de dag klikt, verschijnt er een extra veld waarin de evenementen en gevraagde diensten van die dag worden vermeld. Je kunt hier een voorkeur aangeven door op het duimpje te klikken. Als het duimpje zwart is gekleurd, heb je aangegeven dat je voorkeur hebt voor deze dienst. Je kunt het duimpje weer wit maken door er nogmaals op te klikken.

Bij ‘mijn diensten‘ zie je alle diensten waarvoor je ingeroosterd bent. Het inroosteren gebeurt door één van onze medewerkers. Het is niet zo dat wanneer je beschikbaarheid en voorkeur hebt aangegeven, een dienst hier al automatisch komt te staan. Dat gebeurt dus pas nadat je dienst is ingepland.

Heb je vragen over de werking van Stager of over je rooster, neem dan contact op met David (horeca), Laura (backstage, techniek), Bart (dj & vj) of Chris (promotieteam en fotografen).