Medewerkers

Nieuwe vrijwilliger?

Welkom bij Bibelot! Wil je je aanmelden als vrijwilliger? Vul dan dit formulier in. Heb je al een kennismakingsgesprek gehad? Dan hebben we nog drie dingen van je nodig: vul dit formulier in, zorg dat je een account hebt op Stager en e-mail een pasfoto naar info@bibelot.net. Je gegevens hebben we nodig om de inschrijving af te ronden, Stager gebruiken we voor roosters en tickets. De pasfoto gebruiken we om fraude te voorkomen. Heb je ooit tickets gekocht voor een evenement in Bibelot? Dan heb je al een Stager account. In dat geval zorgen wij ervoor dat je ook de roosters kunt inzien wanneer je inlogt.

Wijzigingen doorgeven?

Ben je vrijwilliger en wil je een wijziging doorgeven? In je Stager account kun je zelf je adresgegevens aanpassen. Je kunt daar ook je beschikbaarheid wijzigen en zien wanneer je ingeroosterd staat door op ‘mijn diensten’ te klikken.

Heb je vragen? Neem dan contact op met je leidinggevende:
horeca: bea@bibelot.net
(back)stage: laura@bibelot.net
dj, vj: bart@bibelot.net
fotografie, promotie: chris@bibelot.net

Vrijwilligersvergoeding

In sommige gevallen heb je recht op een vrijwilligersvergoeding. Dit is afhankelijk van het werk wat je doet en hoe lang je werkt. Voor de stagecrew worden werkschoenen vergoed tot een maximum van €25 exclusief btw per jaar. Indien je parkeergeld moet betalen, kun je per gewerkte dienst maximaal 50% van de gemaakte kosten met een minimum van €3 per gewerkte dienst aan parkeerkosten vergoed krijgen.

Houd er rekening mee dat je niet langer dan twee maanden na dato kunt declareren. Je declareert door een e-mail met foto van bewijs van je kosten (bijvoorbeeld een aankoopbewijs of parkeerkaartje) te sturen naar facturen@bibelot.net.

Alle vrijwilligers krijgen tijdens een bezoek aan Bibelot korting op frisdrank, wijn, tapbier en alcoholvrij bier! Wanneer je vrijwilliger wordt ontvang je van ons een pas waarmee de korting automatisch verekend wordt. Je betaalt met de pas aan de bar en kunt het saldo gemakkelijk zelf ophogen aan de bar in Brandstof of via de Knip app.  Ben je aan het werk? Dan heb je na de evaluatie (na afloop van je dienst) recht op twee gratis drankjes. Het nuttigen van alcohol is niet toegestaan onder werktijd.

BHV

BHV staat voor Bedrijfshulpverlening. Er zijn altijd BHV’ers aanwezig als Bibelot en Brandstof geopend zijn. Zij helpen onze gasten bij calamiteiten en zorgen dat een eventuele ontruiming goed verloopt. Niet iedereen kan zomaar BHV’er zijn: je hebt hiervoor een opleiding nodig.
De BHV-ers staan onder leiding van een BHV-ploegleider. Meestal is dit de stagemanager of, tijdens openingstijden, de floormanager.
Ben je BHV-er? Download dan het BHV-plan van het Energiehuis. Zorg dat je de inhoud van het BHV-plan kent. Het veiligheidsplan van Bibelot vind je hier.

Als je via Bibelot je BHV-certificaat haalt, dan wordt je door ons benaderd om aan herhalingscursussen mee te doen zo lang je medewerker blijft. Het is dus niet nodig om zelf actie te ondernemen.

Handleidingen en instructies

Ontruiming en portofoon

portofoonkanalen
verkorte ontruimingsinstructie lichttechnici
verkorte ontruimingsinstructie stagemanager en backstage crew
verkorte ontruimingsinstructie horecacrew
verkorte ontruimingsinstructie fotograaf en kaartcontrole
verkorte ontruimingsinstructie kassa

Brandstofcrew

brandstof bitterballen
koffiemachine
tosti’s maken

Stagecrew

uitleg roostersysteem backstage
wasmachine artiestenlounge
vaatwasser artiestenlounge

Horecacrew

uitleg barkassasysteem Twelve

Reglement en overeenkomsten

vrijwilligersreglement
bruikleenovereenkomst sleutels

Uitleg Stager

De meeste medewerkers worden ingeroosterd via Stager. Dit is het plannings- en ticketsysteem van Bibelot. Als je een account hebt op onze website en wij je ingeschreven hebben als medewerker, verschijnen er een paar nieuwe opties. Op deze pagina leggen we je uit hoe het werkt!

Log in op onze ticketshop. In het menu zie je als medewerker drie opties meer dan dat onze bezoekers zien:

Beschikbaarheid doorgeven

Voor de horecavrijwilligers: als je op ‘neem een dienst’ klikt zie je een overzicht van alle concerten en events in Bibelot. Je kunt hier direct aangeven wanneer jij wil werken en welke dienst je wil (zoals kassa, kaartcontrole of horeca), je dienst wordt direct bevestigd.

Bij ‘mijn beschikbaarheid‘ kun je aangeven bij welke evenementen je beschikbaar bent. Je ziet alleen evenementen waarvoor diensten gevraagd worden die bij je functie passen. Je beschikbaarheid geef je aan per dag, ook als er op die dag meerdere evenementen plaats vinden.

Als je op de dag klikt, verschijnt er een extra veld waarin de evenementen en gevraagde diensten van die dag worden vermeld. Je kunt hier een voorkeur aangeven door op het duimpje te klikken. Als het duimpje zwart is gekleurd, heb je aangegeven dat je voorkeur hebt voor deze dienst. Je kunt het duimpje weer wit maken door er nogmaals op te klikken.

Bij ‘mijn diensten‘ zie je alle diensten waarvoor je ingeroosterd bent. Het inroosteren gebeurt door één van onze medewerkers. Het is niet zo dat wanneer je beschikbaarheid en voorkeur hebt aangegeven, een dienst hier al automatisch komt te staan. Dat gebeurt dus pas nadat je dienst is ingepland.

Heb je vragen over de werking van Stager of over je rooster, neem dan contact op met David (horeca), Laura (backstage, techniek), Bart (dj & vj) of Chris (promotieteam en fotografen).