Live in je woonkamer – Bibelot

Live in je woonkamer

Daar staan we dan, in onze lege concertzalen. En het kriebelt. We missen de springende massa mensen, de gitaarsolo’s en de moshpits. We zetten alles op alles om te blijven programmeren. Als het publiek niet naar ons kan komen, brengen we de live-ervaring gewoon naar jouw woonkamer! Via livestreams met optredens van veelbelovend talent, oorverdovend hard of juist puur en kwetsbaar. In onze sfeervolle zaal, soms toegankelijk voor publiek en soms op een bijzondere locatie.

Hieronder vind je een overzicht van alle livestreams. De concerten worden vooraf opgenomen en uitgezonden in een première. Lukt het niet om live te kijken? Alle livestreams blijven na de uitzending online beschikbaar.

Vrijdag 30 oktoberThyrza
Vrijdag 6 novemberRheintraum
vrijdag 13 novemberMADOUX
vrijdag 20 novemberElephant
zondag 22 novemberLogosamphia
vrijdag 27 novemberAnalog Kitchen
zaterdag 28 novemberBÄSN
zondag 29 novemberAnn My Guard
vrijdag 4 decemberYĪN YĪN
zondag 6 decemberLUCAS


Abonneer je op ons YouTube kanaal en meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het livesteam programma.

Met jouw hulp blijven we programmeren

Bibelot werkt eraan om deze crisis zo goed mogelijk het hoofd te bieden, zodat we straks allemaal weer van evenementen in het Energiehuis kunnen genieten. Wil je ons helpen? Dat kan onder andere met een donatie, meer informatie vind je op onze donatiepagina. Dank je wel!

Naam

E-mailadres

Bericht

Bedrag €*