Zaalverhuur

Bibelot is gevestigd in Het Energiehuis, een voormalige elektriciteitscentrale uit 1905 aan de rand van het historische centrum van Dordrecht. De zes imposante energiehallen zijn met behoud van de originele details getransformeerd tot moderne concert- en theaterzalen, leslokalen, studio’s, ateliers, vergader- en loungeruimten en een Grand Café. Elke zaal, waaronder de popzalen van Bibelot, zijn afzonderlijk of in combinatie te huren.

Van een evenement of concert in de zaal waar grootheden als UB40 en Bløf op het podium hebben gestaan, tot een conferentie, seminar of borrel: het is allemaal mogelijk in de popzalen van Bibelot en in Brandstof. De uitstekende technische faciliteiten en professionele service maken het mogelijk om talrijke evenementen te organiseren.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bel of mail voor een vrijblijvend advies naar Hans van Dokkum (078-8903321).

Main Stage

De Main Stage is de grootste popzaal van Bibelot met een verhoogd podium en groot balkon.
De Main Stage heeft een capaciteit van 800 personen. (Zaal: 500 personen – Balkon: 300 personen)

Capaciteit Main Stage
Oppervlakte geheel: 410 m²
Oppervlakte podium: 8 x 12 m

Power Stage

De Power Stage is de kleine popzaal. Het is een strakke, zwarte zaal met een verhoogd podium. Vooral geschikt voor evenementen waar met geluid en licht wordt gewerkt. De Power Stage heeft als poppodium een capaciteit van 300 bezoekers.

Capaciteit Power Stage
Oppervlakte geheel: 210 m²
Oppervlakte zaal: 145 m²
Oppervlakte podium: 5 x 13 m