Werkzaamheden – Bibelot

Werkzaamheden


Backstagehost
Backstagehosts ontvangen de artiesten achter de schermen. Ze maken iedereen wegwijs, dragen zorg voor de cateringrider, zetten het diner klaar en beantwoorden eventuele vragen.

Stagecrew
De stagecrew weet van aanpakken. Ze helpen met opstellen van de backline, laden en lossen van de apparatuur, het ombouwen tussen het voor- en hoofdprogramma en het opruimen van de backstageruimtes en podia.

Horecacrew
Horecamedewerkers zijn echte sfeermakers. Ze staan achter onze barren, verkopen drankjes en zorgen voor een geweldige uitstraling van de zaal/avond!

Service
Servicemedewerkers zijn het gezicht van Bibelot. Ze verkopen en controleren tickets, verwelkomen gasten, maken ze wegwijs en beantwoorden eventuele vragen.

Dj’s en vj’s
Dj’s en vj’s hebben enorm veel invloed op het evenement. Dj’s verzorgen de muziek voor, tussen en na de artiesten. Vj’s omlijsten onze evenementen met spectaculaire visuals.

Fotografie, videografie en promotie
Fotografen en videografen zijn de ogen van het publiek. Ze leggen de sfeer van de avond vast op beeld. Promotiemedewerkers ondersteunen bij de promotie van een evenement. Dat kan zowel online als offline.