zaterdag 27 mei 2023

Zipps Versterkt: Peperzout + The Meadows + Stellar Juice

Net bevestigd
thezipps

Sinds 2017 is The Zipps de businessclub van Bibelot. Ondernemende muziekliefhebbers vernoemden de club naar de gelijknamige Dordtse band die sinds de jaren ’60 het boegbeeld is van de Dordtse popcultuur. The Zipps ondersteunt lokaal talent en presenteert daarom talentvolle bands uit de Drechtsteden. 

Peperzout
Artiest, producer en Dordtenaar Koen Brand, met als artiestennaam peperzout, probeert met zijn eigen muziek en creatieve projecten oplossingsgericht een positieve impact te hebben op mens en maatschappij.

The Meadows
The Meadows is een jonge alternatieve rockband uit de Alblasserwaard. De energieke sound blijft zich vernieuwen en wordt goed ontvangen door het publiek. Na 2 jaar zich verscholen te hebben in hun repeteerhok laten ze zich eindelijk zien aan de buitenwereld. In maart 2019 brachten ze hun eerste demo online uit bestaande uit drie tracks: Time Is Chasing Me, Audio & Travelling Through Space. Als je houdt van frisse energieke en melodieuze rock is deze band een must om te zien en horen!

Stellar Juice
Stellar Juice is een funky folkrockband uit Dordrecht. Neem een trip naar de folk- en Progrock van de jaren zeventig. De nummers doen denken aan de muziek van The Doors, Zappa & Jethro Tull, en de teksten zijn mystiek met een brutale knipoog en gezongen door meerdere leden van de band.

Tickets

Locatie
Power Stage
Deur open
20:30
Aanvang
21:00