Uitverkocht

vrijdag 4 december 2020

YĪN YĪN

Ultieme Thaise psychedelic funk party + livestream

Dit concert is zowel fysiek bij te wonen als online te bekijken via een livestream. De gratis livestream is op vrijdag 4 december vanaf 20:00 uur te volgen via YouTube en Facebook. Samen zorgen we voor een veilige, maar vooral ook unieke concertervaring. Lees daarom hier alle richtlijnen voor een coronaproof bezoek aan Bibelot.

Yves (Bounty Island) en Kees (Baby Galaxy) uit Maastricht mengen traditionele Aziatische folkloristische nummers met moderne sounds en verfijnen die met discofunk en jaren 70 psychrock. Naast muzikant zijn de mannen ook platenverzamelaars van vrijwel elk muziekgenre en muziektijdperk. Beide begonnen in 2017 met het schrijven van nummers in een balletschool. Met de introductie van Robbert Verwijlen op de toetsen, Remy Scheren op de bass en Gino Bombrini die de band versterkt tijdens live optredens, is YĪN YĪN compleet. De verschillende muzikale achtergronden resulteren in nummers met een mix van wereldse-, disco-, funk- en electronische muziek. Wie luistert naar YĪN YĪN kan er haast niet omheen; de band haalt inspiratie uit Zuidoost-Aziatische ’60 en ’70 muziek. Debuutalbum ‘Pingpxng’ kwam in 2019 uit via Coaster Records (NL) en Interceptor Editions (DE) als een cassette in gelimiteerde oplage. Met het album laat YĪN YĪN zien dat de verschillende individuen een krachtige samenhang creeëren. Na optredens op Eurosonic Noorderslag, Metropolis Festival en Lowlands voorziet de band onze Main Stage van wereldse invloeden. De ultieme Thaise psychedelic funk party!

?: Als het publiek niet naar ons kan komen, brengen we de live-ervaring naar jouw woonkamer! Via livestreams met optredens van veelbelovend talent, oorverdovend hard of juist puur en kwetsbaar. In onze sfeervolle zaal, soms toegankelijk voor publiek en soms op een bijzondere locatie. Abonneer je op ons Youtube kanaal en meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Bekijk het volledige livestream programma hier.

Uitverkocht

Locatie
Main Stage
Deur open
19:45
Aanvang
20:00

Zitplaatsen

ℹ️: Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus zijn er tijdelijk uitsluitend zitplaatsen aanwezig in de zaal. De stoelen zijn per twee opgesteld. Bij het bestellen van een los ticket is het mogelijk dat je naast iemand geplaceerd wordt die je niet kent. De zaal wordt gevuld op volgorde van binnenkomst.