Afgelast

zondag 20 september 2020

Wish You Were Here (US)

Jesse Barnett geeft exclusief concert met soloproject

Naar aanleiding van de maatregelen rondom het Coronavirus  wordt dit evenement afgelast. Er komt voor dit evenement vooralsnog geen vervangende datum. Alle ticketkopers hebben via e-mail informatie ontvangen.

Na internationale avonturen met hardcoreband Stick To Your Guns en side project Trade Wind start frontman Jesse Barnett zijn eigen soloproject Wish You Were Here (US). Hoewel het voor fans van Stick To Your Guns lijkt alsof Jesse ver van zijn roots afwijkt, is dit in praktijk de meest eigen muziek die hij kan maken. Jesse grijpt hij terug naar de muziek uit zijn jeugd en invloeden van James Taylor en Paul Simon zijn duidelijk hoorbaar. Ruim vijf jaar werkte hij aan debuutalbum ‘I’m Afraid Of Everything’ om de plaat de perfectioneren. De atmosferische gitaar en kalme stem van Jesse weet liefhebbers van Bon Iver en Novo Amor zeker te bekoren. Tijdens dit intieme concert neemt Jesse het publiek mee in anekdotes over zijn muzikale ervaring en kijk op het leven. Waar Jesse normaal omgeven is met een muur van geluid, betreedt hij het podium deze avond in zijn puurste vorm. Dit is het enigste Nederlandse concert van zijn tour.

Let op: dit concert vindt plaats in Brandstof. Er is geen deurverkoop, tickets zijn uitsluitend in de voorverkoop verkrijgbaar.

Afgelast

Locatie
Brandstof
Aanvang
20:00
Zaal sluit
23:00