zaterdag 22 februari 2020

Willem ‘t Hart

Single-release met band, gastartiesten en koor

Wie kan zeggen dat hij model én succesvol muzikant is? De 25 jarige Willem ‘t Hart uit Dordrecht heeft het allemaal. Hij mag als muzikant de jazzlegende Gregory Porter onder zijn fans rekenen. Als model nam hij internationale opdrachten aan van Tokyo tot New York. In 2019 brengt Willem de focus definitief terug naar de muziek. Dit jaar was hij tweemaal sessiemuzikant bij Gregory Porter en stond met Kay Slice in de Wereld Draait Door. Eigen werk lonkt en inmiddels is Willem begonnen aan zijn debuut. Onlangs kreeg BIRD het eerste voorproefje. Voor de officiële single release van ‘Seven Years’ pakt hij graag groots uit in zijn geboortestad. Aangevuld met band, gastartiesten en koor speelt hij zijn eigen werk voor het eerst. Verwacht een verzameling van hiphop, elektronica, jazzy nummers met zijn synthesizers als boventoon.

+ support Nillihc
De zevenkoppige jazzformatie Nillihc steekt jazz in een groovy jasje. De muziek van de formatie bestaat uit een unieke mix van jazz, funk, rock en elektronische muziek. Met inspiratiebronnen zoals Snarky Puppy, Earth Wind & Fire en Chic maken de heren de hedendaagse jazz nog leuker. Verwacht een energieke en dansbare show waar funky ritmes en pakkende melodieën centraal staan.

Tickets

Locatie
Power Stage
Deur open
20:30
Aanvang
21:00

In Brandstof

Tostideal! Midnight snacken doe je gewoon in Bibelot. Tussen 23.00 uur en 01.00 uur bestel je deze avond een heerlijke tosti (ham)kaas met een Jupiler van de tap voor maar €4,50. Ondertussen voorzien dj's Ben en Berny je van de lekkerste platen.