vrijdag 28 april 2023

Wild Romance: Shpritsz & Hitsz

Always Saturday Feel & Soul Night
Gratis entree voor iedereen met een Dordtpas!

De legendarische band Wild Romance die Rock geschiedenis schreef en nog steeds schrijft, brengt een Hommage aan het meest iconische en spraakmakende Platina Album van Herman Brood & His Wild Romance ‘SHPRITSZ’.

Sommigen zullen zelfs zeggen dat ‘the Wild Romance van Herman Brood’ nooit is weggeweest. Maar wie aan de Wild Romance denkt, die denkt in eerste instantie toch aan de gouden periode van eind jaren zeventig en begin jaren tachtig.
Herman Brood en his Wild Romance groeiden uit tot Rockstars zoals Nederland nog nooit had gekend, met albums als Shpritsz, Cha Cha en succesnummers als Saturday Night, Dope Sucks, Rock & Roll Junkie, Never Be Clever.

Het was Sex, Drugs, Rock ‘n’ Roll en een hoop opwinding als Wild Romance op het podium stonden met Dany Lademacher, de door de wol geverfde gitarist uit België die even hard rockend als subtiel swingend uit de hoek kon komen en David Hollestelle die net zo venijnig kan riffen als hij eruit ziet.

Het gaat absoluut 1 groot feest der herkenning worden met al die fijne herinneringen maar ongetwijfeld ook alle emoties….

Wel, anno 2023 heeft de Wild Romance the best there is aan boord:

Dany Lademacher – Gitaar & Vocal
David Hollestelle – Gitaar & Vocal
Otto Cooymans – Toetsen & Vocal
Jo De Roeck– Lead Vocal
Gee Carlsberg– Bas
Jan t ‘Hoen – Drums

Ⓓ: Gratis entree voor iedereen met een Dordtpas! Dit kan uitsluitend door uiterlijk één week voor het evenement te reserveren via publiciteit@bibelot.net. Geef aan welk evenement je wilt bezoeken en vermeld daarbij ook je pasnummer. Let op! Er zijn een beperkt aantal tickets beschikbaar, op = op

Tickets

Locatie
Power Stage
Deur open
20:30
Aanvang
21:00