dinsdag 27 juli 2021

Whispering Sons (BE) + Queens Pleasure

Extra grote BibelotxDOOR editie vol veelbelovend talent
Dordtse Feesten - 1,5 meter show

Loop jij iedere Popronde editie plat, beluister je altijd de nieuwste Spotify playlists en heb je een onverzadigbare honger naar nieuwe muziek? Zet dan de concertreeks van Bibelot en DOOR in je maandelijkse agenda! Speciaal voor de Dordtse Feesten pakken we uit met een extra grote editie. Laat je verrassen door onbekend talent!

Whispering Sons (BE)
De Belgische band Whispering Sons maakt postpunk waarin een liefde voor de dark side of the eighties in doorklinkt. Na de release van het succesvolle album ‘Image’ in 2018 en een tour met Editors in Engeland, brengt de band op 18 juni het nieuwe album ‘Several Others’ uit. Door de unieke combinatie van new wave, industrial en avant-punk hebben de leden zowel binnen als buiten de eigen landsgrenzen een stevige live reputatie opgebouwd!

Queen’s Pleasure
Brutale, semi-psychedelische, garagerock: dát is waar de Amsterdamse band Queen’s Pleasure voor staat. Gedreven door een moorddadig en poëtisch verlangen naar liefde klinkt de rockband als een mix tussen The Dandy Warhols en Blur, heeft het de power van The Ramones en de melancholie van The Smiths. Queen’s Pleasure creëert een muur van geluid en staat op het podium met energie voor tien. Precies wat je kunt verwachten van een band in zijn late tiener jaren!

+ Sander Brugman + Lars de Wit (hosts) & DJ Danny Bollaart

➥ Deze zomer staan de Energiekade en het Wantijpark in teken van de Dordtse Feesten! Diverse organisatoren presenteren een reeks evenementen waarbij aan alle leeftijden is gedacht. Het programma zit vol live muziek, theater én er is een educatief programma. Geniet op een veilige manier van zon, entertainment en live muziek.

Tickets

Locatie
Energiekade
Deur open
18:00
Aanvang
18:45

Geen test nodig

Dit concert vindt in 1,5 meter setting plaats. Er is dus geen test nodig om het concert te bezoeken.