zaterdag 6 november 2021

WAVE: Leafs, Gotu Jim & Nelcon

Nieuwe editie van Wave met een keiharde line-up!

Eindelijk weer een nieuwe editie van Wave! We brengen jullie favoriete artiesten live naar ons poppodium, je kunt ze kennen van de hardste 101Barz sessies, viral tracks of gewoon vanuit je eigen buurt. Zo variëren we van rauwe hiphop tot wavey beats en hebben we dus de leukste avonden voor iedereen. Ook deze editie kunnen jullie weer genieten van een te gekke line-up, dus elke hiphop liefhebber moet hier bij zijn!

Leafs
Leafs was het jongste lid ooit van Noah’s ark, en zeker niet zonder reden. Hij blies op 16-jarige leeftijd al iedereen omver met hits als “Alright”, “Mamacita” en “Yokomokohama”. Sindsdien is de rapper uit Almere een gevestigde naam binnen de hiphop scene en heeft hij inmiddels al drie 101Barz sessies gedaan, waaronder de speciale studiosessie met Jacin Trill die 1,3 miljoen streams behaalde.

Gotu Jim
Deze studentikoze rapper heeft een hele eigen stijl en hiermee heeft hij zich super populair gemaakt bij een groot publiek in Nederland. Sinds hij getekend is bij het label ‘Burning Fik’ van Faberyayo brengt Gotu Jim veel keiharde tracks uit. Met hits als “Oranje Etiket” en “Tweede Klas Shit” heeft de jonge Amsterdammer naam gemaakt voor zichzelf en staat hij op verschillende stages door heel Nederland.

Nelcon
De 19-jarige Utrechtse sensatie is met zijn vernieuwende stijl een echte aanwinst voor het label ‘Burning Fik’. Op zijn debuutalbum “Nelconic” staan grote featurings als Faberyayo en Bokoesam en ook Gotu Jim heeft een aandeel in één van de tracks. Al deze nummers hoor je terug in een te gekke performance die je niet snel zult vergeten.

more to be announced

Tickets

Locatie
Power Stage
Aanvang
20:00

Testen voor toegang vereist

Voor dit evenement geldt een negatieve testuitslag, vaccinatiebewijs of herstelbewijs. Voorkom teleurstellingen en maak indien tijdig een afspraak via www.testenvoortoegang.nl. Download de CoronaCheck-app voor de QR-code. Deze dient te worden getoond bij de entree in combinatie met een geldig identiteitsbewijs.