Afgelast

zaterdag 27 juni 2020

Wave #4: Josbros + Flansosa + D-Drecht Planet

Hét event voor de beste new school hiphop

? Let op: Wij volgen de maatregelen op van het RIVM en de Overheid. We hebben dit evenement helaas moeten annuleren. We informeren alle ticketkopers via e-mail.

Wave is hét event voor de beste new school hiphop in Dordrecht. Met elke editie een line-up met grote namen en lokaal talent. Verwacht harde tracks, moshpits en een vibe die je nergens anders in Dordt vindt. Op de line-up van deze editie: Josbros, Flansosa en D-Drecht Planet.

Josbros
Als je nog steeds slaapt op Josbros is het nu tijd om wakker te worden. Deze rapper uit Nieuwegein deelde op de Herman Brood Academie de schoolbanken met Lil Kleine. Zijn docent en toekomstige labelbaas Jiggy Djé zag talent en tekende Josbros bij Noahs Ark. Hier bracht hij zijn eerste masterpiece uit: ‘Andre Kuipers MP’. Dit harde werken werd beloond met een nominatie voor State Awards ‘Rookie Of The Year’. Anno 2020 brengt Josbros vuur naar elke show en gaat hij gegarandeerd vlammen in Dordrecht.

Flansosa
Flansie en Kunch verasten ons een tijd terug door een aantal gezamenlijke uploads op SoundCloud. Niet lang daarna bereiken ze het grote publiek met de plaat “Flansosa”. Hun zwevende teksten en ongefilterde, rauwe sound met glitchende bassen van Flansie zijn zware test zijn voor elk soundsystem. Een ding is zeker, geen enkele zaal is meer veilig!

D- Drecht Planet
De local heroes in D-Drecht Planet hebben eigenlijk geen introductie meer nodig. De eerste clip werd in juli gedropt en heeft nu al ruim 2.3 k views. Tijdens de vorige Wave editie werd de Power Stage volledig met de grond gelijk gemaakt. Naga, Jones, Sydney, Amigo, Medicman en Junowa zijn klaar om dit nog eens dunnetjes over te doen. Support your local scene.

Dit concert is toegankelijk voor alle leeftijden.

Lokaal talent opgelet! Ben jij de nieuwe belofte van 2019 en wil je dat bewijzen tijdens Wave? Mail jouw materiaal naar bart@bibelot.net en wie weet sta jij op de volgende Wave editie.

Ⓓ: Gratis entree voor iedereen met een Dordtpas! Dit kan uitsluitend door uiterlijk één week voor het evenement te reserveren via publiciteit@bibelot.net. Klik hier voor meer informatie.

Afgelast

Locatie
Power Stage
Deur open
20:30
Aanvang
21:00

IN BRANDSTOF

Tussen 23.00 uur - 01.00 uur kun je op vrijdag en zaterdag in het café van Bibelot terecht voor een heerlijke tosti (ham)kaas met fris of Jupiler van de tap voor maar €4,50!