Uitverkocht

zaterdag 19 oktober 2019

Wave #3 Ares + $keer&Boo$

Hét event voor de beste new school hiphop

Wave is hét nieuwe event voor de beste new school hiphop in Dordrecht. Met elke editie een line-up met grote namen en lokaal talent. Verwacht harde tracks, moshpits en een vibe die je nergens anders in Dordt vindt. Op de line-up van deze editie: niemand minder dan Ares en $KEER&BOO$.

Ares
Geen dure zonnebril en merkjas. Ares brengt pure, rauwe hiphop zoals het bedoeld is. Na zijn deelname aan de Next MC van 101Barz in 2014 ging het hard. Ares bracht meerdere albums uit en scoorde hits met ‘Camera’s’ en ‘Alice’. Vorig jaar zorgde hij op WOO HAH! voor een zee van moshpits en deze zomer barste de X-ray  op Lowlands bijna uitelkaar . Dordrecht maak je klaar voor een indrukwekkende show.

$KEER&BOO$
$KEER&BOO$ maakt geen knuffelrap. Zijn teksten zitten vol referenties naar steekpartijen en dan hebben we het nog niet eens gehad over de titel van zijn onlangs verschenen mixtape: “De Polo Op Mijn Body Zit Vol Bloed Van Stervelingen Terwijl Ik 8.6 Drink, Vol. 3”.

D-Drecht Planet
Primeur voor D-drecht Planet. Leden Naga, Jones, Sydney, Amigo, JO.D , TCO en Mason glitch vertegenwoordigen de Dordtse hip hop scene deze avond. De eerste clip werd in juli gedropt en heeft nu al ruim 2.3 k views. Support your local scene.

Dit concert is toegankelijk voor alle leeftijden.

Lokaal talent opgelet! Ben jij de nieuwe belofte van 2019 en wil je dat bewijzen tijdens Wave? Mail jouw materiaal naar bart@bibelot.net en wie weet sta jij op de volgende Wave editie.

Uitverkocht

Locatie
Power Stage
Deur open
20:30
Aanvang
21:00

In Brandstof

Tostideal! Midnight snacken doe je voortaan gewoon in Bibelot. Tussen 23.00 uur en 01.00 uur bestel je deze avond een heerlijke tosti (ham)kaas met een Jupiler van de tap voor maar €4,50.