zaterdag 9 februari 2019

Wave #1 Bokoesam + Cry

Hét event voor de beste new school hiphop

Wave is hét nieuwe event voor de beste new school hiphop in Dordrecht. Met elke editie een line-up met grote namen en lokaal talent. Verwacht harde tracks, moshpits en een vibe die je nergens anders in Dordt vindt. Op de line-up van deze eerste editie: niemand minder dan Bokoesam en Cry!

Bokoesam
Deze Amsterdamse rapper begon zijn carrière als onderdeel van het New Wave collectief, waarmee hij in 2015 de Popprijs won. Zijn single ‘No Go Zone’ behaalde zeven miljoen streams op Spotify en YouTube. Ook de singles ‘Jij en Ik’ en ‘Djembé’ van solo EP ‘Een Beetje Voor Jezelf’ en mixtape ‘Bokoeyoncé’ zijn inmiddels miljoenen keren beluisterd. Na veel losse projecten, videoclips en een uitverkocht concert in Paradiso  verschijnt in mei 2017 debuutalbum ‘Solo’. Ook in 2018 zit Bokoesam niet stil. Het project ‘Zo Vader Zo Zoon’ met Jacin Trill  kwam direct binnen op nummer één in de Nederlandse Album Top 100. Na een dik uitverkochte tour is Dordrecht aan de beurt!

Cry
Van stages (letterlijk) afbreken in een badjas op WOO HAH! tot het voorprogramma verzorgen van de uitverkochte Jacin Trill, Bokoesam en Bhad Bhabie tour: Cry doet het allemaal. De 21-jarige Rotterdammer krijgt met charisma en energie elk publiek mee op zijn energieke tracks. Tunes als ‘Goodmorning’ en ‘PC Hooftstraat’ leverden hem niet alleen tonnen streams op, maar ook een EP met Jacin Trill en 808milli. De muziek van Cry is komisch, enthousiast en alles behalve bescheiden. Deze ‘domste van de klas’ is een superster in the making.

Vlins
Vlins bestaat uit een hoop passie, een vleugje liefde en een creatieve visie. In samenwerking met zijn compagnon Sevsauce hebben ze een veel muziek klaarliggen om aan het licht te brengen. Omsingeld met een hoop muzikale vrienden (Sellwin, Shep500, Alessandro) maken deze groep jongeren een opmars naar het grote publiek.

Lokaal talent opgelet! Ben jij de nieuwe belofte van 2019 en wil je dat bewijzen tijdens Wave? Mail jouw materiaal naar bart@bibelot.net en wie weet sta jij op de volgende Wave editie.

Tickets

Locatie
Power Stage
Deur open
20:30
Aanvang
21:00

In Brandstof

Tostideal! Midnight snacken doe je voortaan gewoon in Bibelot. Tussen 23.00 uur en 01.00 uur bestel je deze avond een heerlijke tosti (ham)kaas met een tapbiertje voor maar €4,00. In Brandstof draait resident dj Nikos de fijnste plaatjes.