Verplaatst

zaterdag 13 maart 2021

Wanderlust

Tijdslot #4 | Expeditiefestival met verrassende line-up
1,5 meter festival | Verplaatst naar 10 april 2021

Dit evenement is verplaatst naar zaterdag 10 april 2021. Alle ticketkopers hebben via e-mail informatie ontvangen. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.

Dit is het vierde en laatste tijdslot van de avond. Samen zorgen we voor een veilige en unieke concertervaring. Lees daarom hier alle richtlijnen voor een coronaproof bezoek aan Bibelot.

Kun jij het niet weerstaan om erop uit te trekken en nieuwe dingen te ontdekken? Zijn festivals als Lowlands, Down The Rabbit Hole en De Parade helemaal jouw ding? Het Energiehuis biedt je werelden die je nog niet kende en prikkelt met expeditiefestival Wanderlust al je zintuigen. Luister naar nieuwe geluiden, uitdagende concerten en beleef performances met bezoekers die zich net zoals jij graag laten verrassen. Dit evenement heeft een bijzondere twist: de line-up is een groot raadsel. Tickets voor de eerste editie gingen als een speer, en daarom kan een tweede editie niet uitblijven! Vier artiesten nemen je mee naar een andere dimensie, van zachte pianoklanken tot zwoele beats en grootste muzikale arrangementen. Wanderlust voert je langs verschillende zalen in het Energiehuis. Een avontuurlijke, muzikale en theatrale avond!

ROUTE 4 » 21:15 – 23:20 uur
Klik hier voor meer informatie over route 3.

?: Wanderlust is het verlangen om te reizen en te ontdekken. Bibelot en Kunstmin presenteren uitdagend, verrassend en afwisselend programma in het Energiehuis.

Verplaatst

Locatie
Energiehuis
Deur open
21:15
Aanvang
21:30

Zitplaatsen

ℹ️: Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus zijn er tijdelijk uitsluitend zitplaatsen aanwezig in de zaal. De stoelen zijn per twee opgesteld. Bij het bestellen van een los ticket is het mogelijk dat je naast iemand geplaceerd wordt die je niet kent. De zaal wordt gevuld op volgorde van binnenkomst.