Uitverkocht

zaterdag 8 mei 2021

Wanderlust

Tijdslot #3 | Expeditiefestival met verrassende line-up
Verplaatst

Dit concert is verplaatst naar zaterdag 11 september. Alle ticketkopers hebben via e-mail informatie ontvangen. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Dit is het derde tijdslot van de avond. Klik hier voor het vierde tijdslot.

Kun jij het niet weerstaan om erop uit te trekken en nieuwe dingen te ontdekken? Zijn festivals als Lowlands, Down The Rabbit Hole en De Parade helemaal jouw ding? Het Energiehuis biedt je werelden die je nog niet kende en prikkelt met expeditiefestival Wanderlust al je zintuigen. Luister naar nieuwe geluiden, uitdagende concerten en beleef performances met bezoekers die zich net zoals jij graag laten verrassen. Dit evenement heeft een bijzondere twist: de line-up is een groot raadsel. Tickets voor de eerste editie gingen als een speer, en daarom kan een tweede editie niet uitblijven! Vier artiesten nemen je mee naar een andere dimensie, van zachte pianoklanken tot zwoele beats en grootste muzikale arrangementen. Wanderlust voert je langs verschillende zalen in het Energiehuis. Een avontuurlijke, muzikale en theatrale avond!

ROUTE 3 » 20:45 – 22:50 uur
Klik hier voor meer informatie over route 4.

?: Wanderlust is het verlangen om te reizen en te ontdekken. Bibelot en Kunstmin presenteren uitdagend, verrassend en afwisselend programma in het Energiehuis.

Uitverkocht

Locatie
Machine 3
Deur open
20:30
Aanvang
20:45