Voltage plays Tom Petty – Bibelot

zaterdag 19 januari 2019

Voltage plays Tom Petty

Eerbetoon aan 's werelds beste songwriter

In oktober 2017 overleed muzikale legende Tom Petty op 66 jarige leeftijd. De songwriter werd wereldbekend met hits als ‘Free Fallin’, ‘Mary Jane’s Last Dance’ en ‘Refugee’.  Ook werkte hij samen met Johnny Cash en Traveling Wilburys. Zijn nummers zijn door veel beroemde artiesten gecoverd, waaronder John Mayer. Dave Vermeulen brengt met zijn band Voltage de muziek van Tom Petty opnieuw naar het podium.  In 2015 behaalde Dave Vermeulen met coaching van Miss Montreal de finale van The Voice Of Holland. Hieraan hield hij onder andere twee eigen clubtours, een album én shows op festivals Zwarte Cross en Paaspop over. Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging: het vertolken van één van ’s werelds beste songwriters. Ervaar het ultieme Tom Petty gevoel!

Tickets

Locatie
Power Stage
Deur open
20:30
Aanvang
21:00
'Petty was een grootmeester in songwriting en performing. Mijn muzikale carrière heb ik voor een groot deel aan hem te danken.'
Dave Vermeulen
Zanger Voltage

IN BRANDSTOF

Tostideal! Midnight snacken doe je voortaan gewoon in Bibelot. Tussen 23.00 uur en 01.00 uur bestel je deze avond een heerlijke tosti (ham)kaas met een tapbiertje voor maar €4,00.