vrijdag 25 september 2020

Vintage Night: The Wanderers + Gamble Blue Cats

Tijdslot #1 | Rock 'n roll avond met live muziek en vintage mode
1,5 meter show

Dit is het eerste tijdslot van de avond. Klik hier voor het tweede tijdslot. Samen zorgen we voor een veilige, maar vooral ook unieke concertervaring. Lees daarom hier alle richtlijnen voor een coronaproof bezoek aan Bibelot.

Let’s rock ’n roll! Kan jij ook geen genoeg krijgen van de jaren ’50 en ’60? Alles was iconisch, van de vetkuiven en peticoats tot de Cadillacs en rock ’n roll muziek. De Main Stage voelt aan als een heuze tijdmachine. Aan alles is gedacht: passende muziek, decor en natuurlijk vintage kleding. Dé avond uit voor fans van rock ’n roll, rockabilly, swingende ol rhythm & blues, hillbilly, western swing, teddy boy rock en meer!

The Wanderers
Zet je haar in de lak en trek je ‘Blue Suede Shoes’ uit de kast! The Wanderers brengt een complete ode aan de beste muziek uit de 50’s en 60’s. Inclusief nummers van Buddy Holly, Eddie Cochran en natuurlijk The King of the fifties himself: Elvis Presley. Eerder wist de band Palm Parkies, Voorstraat Noord Festival en Big Rivers al te bedolven onder een vette laag rock ’n roll. In Bibelot brachten de bandleden onlangs een eerbetoon aan hun held Elvis Presley. De heren hebben in Dordrecht en omstreken al een flinke reputatie opgebouwd!

Gamble Blue Cats
Herbeleef de gloriedagen van de rock ’n roll met Gamble Blue Cats. Door het geluid, de kleding en de instrumenten waan je je niet langer in de 21ste eeuw. Het enige waar jij je nog druk over hoeft te maken is een outfit en de jive, boogiewoogie en twist moves. Een spetterende hommage aan dit onsterfelijke deel van de popgeschiedenis.

» Rock ’n roll modezaak Stijlvol Mode is speciaal voor deze Vintage Night aanwezig met een uitgebreide kledingstand. 

» Naborrelen? Dat doe je na afloop van dit evenement in de Power Stage! Dj Ad Klous draait hier de lekkerste plaatjes uit de 50’s en 60’s. Ad draait al járen plaatjes bij Bibelot en weet als geen ander de beste vintage sfeer te creëren.

Tickets

Locatie
Main Stage
Deur open
19:45
Aanvang
20:00

Zitplaatsen

ℹ️: Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus zijn er tijdelijk uitsluitend zitplaatsen aanwezig in de zaal. De stoelen zijn per twee opgesteld. Bij het bestellen van een los ticket is het mogelijk dat je naast iemand geplaceerd wordt die je niet kent. De zaal wordt gevuld op volgorde van binnenkomst.