Verplaatst

vrijdag 3 april 2020

Vintage Night: The Wanderers + Gamble Blue Cats

Rock 'n roll avond met live muziek en vintage mode

Let op: dit concert is verplaatst naar vrijdag 25 september. Reeds gekochte tickets blijven gewoon geldig.

Let’s rock ’n roll! Kan jij ook geen genoeg krijgen van de jaren ’50 en ’60? Alles was iconisch, van de vetkuiven en peticoats tot de Cadillacs en rock ’n roll muziek. De Power Stage voelt aan als een heuze tijdmachine. Aan alles is gedacht: passende muziek, decor en natuurlijk vintage kleding. Dé avond uit voor fans van rock ’n roll, rockabilly, swingende ol rhythm & blues, hillbilly, western swing, teddy boy rock en meer!

The Wanderers
Zet je haar in de lak en trek je ‘Blue Suede Shoes’ uit de kast! The Wanderers brengt een complete ode aan de beste muziek uit de 50’s en 60’s. Inclusief nummers van Buddy Holly, Eddie Cochran en natuurlijk The King of the fifties himself: Elvis Presley. Eerder wist de band Palm Parkies, Voorstraat Noord Festival en Big Rivers al te bedolven onder een vette laag rock ’n roll. In Bibelot brachten de bandleden onlangs een eerbetoon aan hun held Elvis Presley. De heren hebben in Dordrecht en omstreken al een flinke reputatie opgebouwd!

Gamble Blue Cats
Herbeleef de gloriedagen van de rock ’n roll met Gamble Blue Cats. Door het geluid, de kleding en de instrumenten waan je je niet langer in de 21ste eeuw. Het enige waar jij je nog druk over hoeft te maken is een outfit en de jive, boogiewoogie en twist moves. Een spetterende hommage aan dit onsterfelijke deel van de popgeschiedenis.

» Rock ’n roll modezaak Stijlvol Mode is speciaal voor deze Vintage Night aanwezig met een uitgebreide kledingstand. 

Verplaatst

Locatie
Power Stage
Deur open
20:30
Aanvang
21:00

In Brandstof

Tostideal! Midnight snacken doe je in Bibelot. Tussen 23.00 uur en 01.00 uur bestel je deze avond een heerlijke tosti (ham)kaas met een Jupiler van de tap voor maar €4,50