zaterdag 14 maart 2020

Turnstile (US)

Northcote presents | + Gag + One Step Closer + Glitterer

? Let op: Wij volgen de maatregelen op van het RIVM en de Overheid en annuleren alle publieke evenementen van Bibelot tot 31 maart. We gaan per evenement kijken naar de mogelijkheden tot verplaatsen naar een nieuwe datum. Ticketkopers worden op de hoogte gebracht via e-mail.

TURNSTILE
Turnstile is meer dan een hype. Deze groovemachine speelt sinds de release van debuut album ‘Step To Rhythm’ elke zaal kapot. De band is momenteel dé smaakmaker van de Amerikaanse hardcore scene. Met de laatste plaat ‘Tim & Space’ laat Turnstile zien veelzijdiger te zijn. Geen typische hardcore, maar een combinatie van rock, powerpop, hiphop, hardcore en afwisselende vocalen.

GAG
GAG uit Amerika’s punk hoofdstad Olympia, Washington is er één om in de gaten te houden. Met gitzwarte LP ‘America’s Greatest Hits’ op zak is de band flink naam het aan het maken. Het gitaargeluid vol feedback en de geflipte frontman maken deze op 80’s hardcore sound gestoelde band een must see!

ONE STEP CLOSER
Have Heart fans opgelet, One Step Closer is een band die je zeker moet beluisteren. De formatie uit Pennsylvania (US) weet waar de straight edge community in de 90’s en 00’s voor stond en geeft hier zijn eigen draai aan. Recente EP ‘From Me To You’ is daar het bewijs van!

GLITTERER
Glitterer is de rockband van Ned Russin, de bassist/zanger van Title Fight. Russin schrijft, zingt en speelt elke noot van Glitterer’s muziek, maar neemt voor deze tour een band mee. Debuutalbum ‘Looking Through The Shades’ heeft een duidelijke shoegaze-y lo-fi sound. Op zich niets met hardcore te maken, hoewel de band belooft live dezelfde vibe te brengen als een Madball show. Gegarandeerd verrassend!

Handig om te weten: Dit concert is verplaatst van Dynamo Eindhoven naar Bibelot. Reeds gekochte tickets blijven gewoon geldig en er zijn extra tickets verkrijgbaar in de voorverkoop.

Sinds 2012 presenteert Northcote een jaarlijks festival en clubshows. Hier zie je de beste hardcore(punk) bands van dit moment!

Tickets

Locatie
Main Stage
Deur open
19:00
Aanvang
19:15

In Brandstof

Tostideal! Midnight snacken doe je voortaan gewoon in Bibelot. Tussen 23.00 uur en 01.00 uur bestel je deze avond een heerlijke tosti (ham)kaas met een Jupiler van de tap voor maar €4,50