zaterdag 27 november 2021

Toontje Lager

Tijdslot #2 | Avond vol sentiment met het album 'Er op of eronder' en alle bekende hits
Zitplaatsen

Dit is het tweede tijdslot van de avond. Klik hier voor het eerste tijdslot. Samen zorgen we voor een veilige, maar vooral ook unieke concertervaring. Lees daarom hier alle richtlijnen voor een coronaproof bezoek aan Bibelot. Dit evenement is geplaceerd. 
Na meer dan dertig jaar keerde Toontje Lager in 2018 terug op de Nederlandse podia en festivals. De band onder leiding van Erik Meise kreeg de smaak weer te pakken en stomen door. Tijdens de aankomende tour staat het album ‘Er op of er onder’ centraal en wordt deze integraal gespeeld. Uiteraard speelt Toontje Lager ook alle bekende hits zoals ‘Vroeg of laat’, ‘Stiekem gedanst’, ‘Zoveel te doen’, ‘In gedachten’ en ‘Het doet pijn’. De show wordt afgesloten met bekende Nederlandstalige songs uit diezelfde periode. Een onvergetelijke avond vol (jeugd)sentiment voor iedereen die toen jong was. Kom genieten van de muziek en de verhalen achter de liedjes.

Tickets

Locatie
Main Stage
Deur open
20:30
Aanvang
21:00

Testen voor toegang vereist

Voor dit evenement geldt een negatieve testuitslag, vaccinatiebewijs of herstelbewijs. Voorkom teleurstellingen en maak indien tijdig een afspraak via www.testenvoortoegang.nl. Download de CoronaCheck-app voor de QR-code. Deze dient te worden getoond bij de entree in combinatie met een geldig identiteitsbewijs.