Verplaatst

zaterdag 21 november 2020

Tim Knol

Nieuw materiaal met een haarscherpe visie
1,5 meter show

Dit evenement is verplaatst naar zaterdag 8 mei 2021. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Samen zorgen we voor een veilige, maar vooral ook unieke concertervaring. Lees daarom hier alle richtlijnen voor een coronaproof bezoek aan Bibelot.

Tim Knol heeft het grillige pad van rock n’ roll drie albums lang bewandeld. Op Lowlands 2009 tekende hij zijn eerste platencontract bij Excelsior Recordings en een half jaar later verscheen zijn titelloze debuutalbum. In de daaropvolgende jaren volgden ‘Days’, ‘Soldier On’, platen die stuk voor stuk hoge noteringen in de hitlijsten behaalden. Vroeg in zijn loopbaan werden veel jongensdromen werkelijkheid: spelen op grote podia en festivals, ontmoetingen met helden en kunnen leven van zijn muziek. In de storm des succes is er veel verloren gegaan, maar de hechte vriendschappen en diepgewortelde liefde voor sweet melodies zijn altijd in de buurt gebleven. Met de release van album ‘Cut The Wire’ gooide de songwriter het roer om. Zowel mentaal als fysiek is er een behoorlijke last van Tim Knol afgevallen en dat is hoorbaar in zijn muziek: het draait nu vooral weer om plezier maken. Behalve soloartiest is Tim Knol ook gitarist en leadzanger van de garagerockband The Miseries. Vorig jaar maakte hij met de countryband Blue Grass Boogiemen het album ‘Happy Hour’ en ook tijdens het project ‘The Lost And Found Tapes’ doet de songwriter alleen nog maar waar hij zich goed bij voelt. Dit najaar staan de opnames van zijn nieuwe soloplaat gepland. Tim Knol weet het: hij heeft zijn plek in de zon gehad. Hij tuurt nu de vlakte in met opgeheven hoofd en zijn visie is haarscherp.

Verplaatst

Locatie
Main Stage
Deur open
19:45
Aanvang
20:00

Zitplaatsen

ℹ️: Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus zijn er tijdelijk uitsluitend zitplaatsen aanwezig in de zaal. De stoelen zijn per twee opgesteld. Bij het bestellen van een los ticket is het mogelijk dat je naast iemand geplaceerd wordt die je niet kent. De zaal wordt gevuld op volgorde van binnenkomst.