Tim Akkerman & The Ivy League – Bibelot

vrijdag 15 november 2019

Tim Akkerman & The Ivy League

Oud frontman Di-Rect op tour met nieuw en zeer persoonlijk album 'Lions Don't Cry'
Extra tickets in de verkoop

Je zou denken dat als je al 20 jaar muziek maakt, een nieuw album releasen niet meer heel spannend is. Tim Akkerman speelde grote shows met Di-rect en stond vorig jaar in een uitverkochte Power Stage. Tijdens het nieuwe seizoen van ‘Beste Zangers’ heeft hij zichzelf opnieuw bewezen. Het resultaat? Alweer een uitverkochte Power Stage. Het concert heeft een upgrade gekregen naar de Main Stage. Dit bekent dat er extra tickets verkrijbaar zijn. Toch is Tim en zijn band The Ivy League gespannen voor deze tour. Nog nooit was een plaat van de frontman zo open en eerlijk. Na veertien jaar huwelijk is Tim alleenstaande vader. Het verwerken van zijn relatie is de rode draad van het nieuwe album ‘Lions Don’t Cry’. Het is een flinke rockplaat geworden die doet denken aan zijn tijd als frontman van Di-rect. De nieuwe nummers raken waarschijnlijk veel emotionele snaren bij oude én nieuwe fans.

+ support: Sylvie Stone
Een jaar geleden besloten deze vrienden om samen muziek te gaan maken. Het resultaat? Catchy indie-pop songs waarin diepe boodschappen worden verpakt in een lekker luchtig gitaarjasje. Inmiddels mogen ze Tim Akkerman tot fan rekenen. En ja, dan kan het zomaar zijn dat je ineens wordt uitgenodigd om mee op tour te gaan.

Tickets
Voorverkoop
€ 17,00
Deurticket
€ 17,00
Mindervalide
€ 17,00
Inclusief servicekosten

Locatie
Main Stage
Deur open
20:00
Aanvang
20:30

IN BRANDSTOF

Tostideal! Midnight snacken doe je voortaan gewoon in Bibelot. Tussen 23.00 uur en 01.00 uur bestel je deze avond een heerlijke tosti (ham)kaas met een Jupiler van de tap voor maar €4,50