donderdag 11 november 2021

Tim Akkerman & The Ivy League

Nieuw werk van de Haagse muzikant en songwriter

Na het enorme succes dat hij behaalde als frontman van de band DI-RECT besloot Tim Akkerman het roer volledig om te gooien. Met de release van debuutalbum ‘ANNO’ gaf hij het startsein van zijn hoopvolle solocarrière. Tijdens uitverkochte club- én theatertours herontdekte hij de liefde voor Amerikaanse rock. Zijn derde album ‘Lions Don’t Cry’ werd een rockplaat van jewelste en deed denken aan de tijd met DI-RECT. Ook de liefde voor Bruce Springsteen vond een weg in zijn muziek, met als gevolg een succesvolle tour waarin muziek van ‘The Boss’ centraal stond. Inmiddels werkt Tim Akkerman aan een album dat recht uit zijn hart komt. Met de single ‘Silver Linings’ krijgen we een tipje van de sluier van de gelijknamige plaat die binnenkort het licht ziet. Het albumt vertelt een verhaal over de zoektocht naar de mooie kanten in het leven, zelfs in de sombere tijden. Tim is daarmee te belichaming van positiviteit, waarbij hij ten opzichte van ‘Lions Don’t Cry’ een frisse en energieke richting inslaat. Samen met zijn solide band The Ivy League trekt Tim Akkerman door het land om emotionele snaren te raken bij oude én nieuwe fans.

+ support: Frank Rae

Oprechte teksten begeleid door melancholieke gitaarklanken. Frank Rae schrijft al van jongs af aan zijn eigen teksten en besloot op 27 jarige leeftijd dat het tijd was om zijn nummers op te gaan nemen. Dit besluit leidde er toe dat Frank in 2020 zijn debuut EP ‘The Leaving Kind’ uitbracht. Het volgende project wordt het debuutalbum in 2022, wat weer garant staat voor eerlijke autobiografische songs in een mix van Americana, Country, Pop en Folk, waarvan je stuk voor stuk kunt horen dat ze recht uit het hart komen. 

 

Tickets

Locatie
Power Stage
Deur open
19:00
Aanvang
20:00

Testen voor toegang vereist

Voor dit evenement geldt een negatieve testuitslag, vaccinatiebewijs of herstelbewijs. Voorkom teleurstellingen en maak indien tijdig een afspraak via www.testenvoortoegang.nl. Download de CoronaCheck-app voor de QR-code. Deze dient te worden getoond bij de entree in combinatie met een geldig identiteitsbewijs.