Thijs Boontjes – Bibelot

zaterdag 18 december 2021

Thijs Boontjes

Nederlandstalige rock ‘n’ roll met een knipoog

Thijs Boontjes is een rijzende ster. Tenminste, als we fans van Douwe Bob en Ilse Lange mogen geloven. Met beide artiesten betrad hij eerder het podium als toetsenist, nu is Thijs zelf het middelpunt. Optredens op festivals als Down The Rabbit Hole en Zwarte Cross bewijzen dat Thijs al lang niet meer ‘Alleen Naar De Kermis’ hoeft. De muzikant profileert zich ergens tussen charmante volkszanger en charismatische rockster. De laatste tour met zijn liveband was een groot succes en zijn meest recente album ‘Geen Achttien Meer’ (2019) werd jubelend ontvangen. De plaat staat vol Nederlandstalige rock ‘n’ roll met een knipoog afgewisseld met doorwrochte liefdesliedjes met een lach en een traan. Thijs Boontjes, onthoud die naam.

Tickets
Voorverkoop
€ 18,00
Inclusief servicekosten

Locatie
Power Stage
Deur open
20:30
Aanvang
21:00
'Mijn muzikale voorkeuren zijn veranderlijk. Er komen nieuwe artiesten bij, er vallen anderen af, maar altijd weer kom ik terug op Brood en Hazes.'
Thijs Boontjes

IN BRANDSTOF

Tostideal! Midnight snacken doe je gewoon in Bibelot. Tussen 23.00 uur en 01.00 uur bestel je deze avond een heerlijke tosti (ham)kaas met een Jupiler van de tap voor maar €4,50.

Steun ons met een donatie

Met jouw hulp blijven we programmeren. Klik op de knop voor meer informatie.