The Youman presenteert: zZz & more – Bibelot

zondag 28 januari 2018

The Youman presenteert: zZz & more

Programma van de curator | 50 jaar Bibelot

Bibelot is 50 jaar en nodigt daarom bijzondere curatoren uit om programma te maken. De curatoren boeken artiesten die dicht bij hen staan. Kwaliteit gegarandeerd! Met deze eerste editie Yvo van der Vat (The Youman) presents:

zZz
Een mix van 50’s r&b, drone en electro gebracht met punk invloeden. Het publiek is altijd onder de indruk van het enorme geluid en de brutale en intense live-optredens. zZz… In slaap vallen doe je bij deze band in ieder geval niet.

Monomyth
Een vijfkoppige band dat stevig geworteld is in space, trance en krautrock. Monomyth neemt je mee naar een kosmische speelplaats; waan jezelf in een duizelingwekkende lichtshow.

Ippio Payo (DE)
Dit is het alter ego van de Duitse componist en muzikant Josip Pavlov. Hij is bekend van onder andere Majmoon, Das Weiße Pferd, The Grexits , Zwinkelman or NAQ. Ook bevindt hij izhc in de film en theater wereld. Dit onderstreept zijn multi-instrumentale talent

Bibelot 50 jaar! Het oudste poppodium van Nederland viert een halve eeuw concerten en feesten. Dat betekent een heel seizoen lang bijzondere evenementen.

Tickets

Locatie
Power Stage
Deur open
19:00
Aanvang
19:30

In Brandstof

Voorafgaand aan dit concert vindt een bijzondere expositie plaats in Brandstof. De expositie opent om 14:00 uur. Om 16:00 uur wordt er ook een film vertoond. Gratis entree!