Afgelast

vrijdag 22 mei 2020

The Toasters (US)

Amerika's langst bestaande ska-band

? Let op: Wij volgen de maatregelen op van het RIVM en de Overheid en annuleren alle evenementen tot 1 september. Er komt voor dit concert geen vervangende datum. Alle ticketkopers hebben via e-mail informatie ontvangen.

Ska-pioniers: zo wordt The Toasters door Billboard Magazine genoemd. De band is al zo lang actief dat er zelfs vergelijkingen met The Ramones zijn gemaakt. Het doel van The Toasters? De dansvloer vullen met ska! Dat gaat de groep goed af, inmiddels heeft The Toasters meer dan vierduizend optredens wereldwijd op zijn naam staan. Het geluid van de band bestaat uit reggae, jazz, punk en soul invloeden. Frontman Robert ‘Bucket’ Hingley kwam als Engelsman naar New York om stripboekwinkel ‘Forbidden Planet’ te managen. In 1981 richtte hij daar The Toasters op. Door de regelmatig wisselende line-up heeft The Toasters inmiddels bijna zeventig bandleden gehad, Buck is echter nog altijd een vaste waarde. Met een totaal van negen studioalbums en tal van singles, EP’s en compilaties is de ‘toastography’ goed gevuld. Dat wordt skanken!

Leuk om te weten: The Toasters doet meer dan muziek maken. De band bracht eigen biertjes en hete sausjes op de markt!

Afgelast

Locatie
Power Stage
Deur open
20:30
Aanvang
21:00

In Brandstof

TOSTIDEAL! Tussen 23.00 uur - 01.00 uur kun je op vrijdag en zaterdag in het café terecht voor een heerlijke tosti (ham)kaas met fris of Jupiler van de tap voor maar €4,50.