The Sore Losers (BE) – Bibelot

vrijdag 25 januari 2019

The Sore Losers (BE)

Vlaams rock ‘n’ roll beest met nieuw album 'Gracias Señor'
Het Vlaamse rock ‘n roll beest The Sore Losers heeft alle grote festivals in de Benelux inmiddels veroverd: Pukkelpop, Rock Werchter, Pinkpop en Down The Rabbit Hole vielen als een blok voor de onversneden rootsrockers. Ook verzorgde de band support voor acts als Boss Hog, Kaiser Chiefs, Wolfmother en White Denim. Inmiddels zijn de leden nét klaar met het vierde full-length album ‘Gracias Señor’. De gezamelijke liefde voor rock, country, blues en garage is weer duidelijk hoorbaar. Explosieve rock gespeeld met de intensiteit van een snoeiharde punkband.
Support: Grim Tim komt met een dynamisch brouwsel doordrenkt met vuige rock. Met catchy songs en enorme refreinen bevindt je je weer even in de gloriedagen van de rock n’ roll. Onder leiding van een charismatische frontman met een krachtige, intrigerende stem, een schroeiende gitaarsound en aangedreven door een donderende ritmesectie die een muur van geluid produceert. De band heeft zelfs al het podium gedeeld met Wolfmother, Editors en Birth Of Joy. Op 16 november komt het nieuwe album ‘Why Do It At All’ uit.

Tickets
Voorverkoop
€ 13,00

Locatie
Power Stage
Deur open
20:30
Aanvang
21:00
'This one's gonna be special. We've teamed up with producers James Petralli and Steve Terebecki from the US band White Denim to make this great ten song album.'
The Sore Losers

In Brandstof:

Tussen 23.00 uur - 01.00 uur kun je op vrijdag en zaterdag in het café terecht voor een heerlijke tosti (ham)kaas met fris voor maar €4,00!