The Sore Losers (BE) – Bibelot

vrijdag 25 januari 2019

The Sore Losers (BE)

Vlaams rock ‘n roll beest met nieuw album 'Gracias Señor' + support: Grim Trim
Het Vlaamse rock ‘n roll beest The Sore Losers heeft alle grote festivals in de Benelux inmiddels veroverd. Pukkelpop, Rock Werchter, Pinkpop en Down The Rabbit Hole vielen als een blok voor de onversneden rootsrockers. Ook verzorgde de band support voor acts als Boss Hog, Kaiser Chiefs, Wolfmother en White Denim. Inmiddels zijn de leden nét klaar met het vierde full-length album ‘Gracias Señor’. De gezamenlijke liefde voor rock, country, blues en garage is weer duidelijk hoorbaar. Explosieve rock gespeeld met de intensiteit van een snoeiharde punkband.
+ support: Grim Tim
Bevind je opnieuw in de gloriedagen van de rock ’n roll! Grim Trim brengt een dynamisch brouwsel doordrenkt met vuige rock. De band deelde eerder het podium gedeeld met Wolfmother, Editors en Birth Of Joy. Op 16 november komt het nieuwe album ‘Why Do It At All’ uit.
Tickets
Voorverkoop
€ 13,00

Locatie
Power Stage
Deur open
20:30
Aanvang
21:00
'This one's gonna be special. We've teamed up with producers James Petralli and Steve Terebecki from the US band White Denim to make this great ten song album.'
The Sore Losers

In Brandstof:

Tussen 23.00 uur - 01.00 uur kun je op vrijdag en zaterdag in het café terecht voor een heerlijke tosti (ham)kaas met fris voor maar €4,00!