vrijdag 28 februari 2020

The KIK

De bekendste nederpop band keert terug met nieuw materiaal
Extra tickets verkrijgbaar

Gewapend met een sixties-pak, retro zonnebril en beatmuziek brak The KIK in 2012 door met de hit ‘Simone’. De band onder leiding van woordkunstenaars Dave von Raven en Arjan Spies groeit uit tot een Nederpop icoon. De heren brachten zes albums uit, waren huisband van De Wereld Draait Door, speelden op Lowlands en zagen alle Nederlandse poppodia van binnen en buiten. In het najaar van 2019 spelen de Rotterdammers twee uitverkochte shows in Ahoy. Daarna keert The KIK terug in de clubs. Met spiksplinternieuw eigen werk wel te verstaan. Daarna volgt een volledig album in het voorjaar van 2020. Een tipje van de sluier: er zijn synthesizers.

+ support: Mark Lada’s Golden Arches
Dé Nederlandstalige band van Mark Lada, frontman van de Groningse garagerockband Traumahelikoper. Gitaarpop waarin alle muziek waar Lada van houdt samenkomt: van jaren ’50 en ’60 muziek tot powerpop, indierock en punk. Het resultaat: tijdloze popliedjes, helemaal van nu.

?: Wanderlust is het verlangen om te reizen en te ontdekken. Bibelot en Kunstmin presenteren uitdagend, verrassend en afwisselend programma in het Energiehuis. Meer evenementen zoals deze bezoeken? Ga naar de Wanderlust website.

 

Tickets

Locatie
Main Stage
Deur open
20:30
Aanvang
21:00

IN BRANDSTOF

TOSTIDEAL! Tussen 23.00 uur - 01.00 uur kun je op vrijdag en zaterdag in het café terecht voor een heerlijke tosti (ham)kaas met fris of Jupiler van de tap voor maar €4,50.