Gratis

zaterdag 5 september 2020

The Irrational Library + the ft.

Gratis concertreeks met veelbelovend talent in Door
1,5 meter show | Gratis in DOOR

Bibelot en DOOR presenteren samen een concert reeks in DOOR. Iedere eerste zaterdag van de maand ontdek je hier nieuwe bands. Laat je verrassen door onbekend talent! Met deze 1,5 meter editie: The Irrational Library en the ft.! In verband met de maatregelen rondom het Coronavirus is de capaciteit beperkt. Reserveer daarom vooraf online een gratis ticket. Tickets zijn binnenkort beschikbaar.

The Irrational Library
Tijdens de concerten van de Haarlemse rockband vloeien rock ’n roll en poëzie samen. Sinds de release van het album ‘Everything at All Times en All Things at Once’ speelde de band onder andere op Bevrijdingspop, Haarlem en tourde door Europa. Een avond rock ’n roll, funky en een beetje opstandig: dat is The Irrational Library!

the ft.
De leden hebben de rockband opgericht uit de vrijheid om te jammen en ze zijn vastberaden deze vrijheid te behouden. In de nummers van de the ft. is te horen dat ze aan het verkennen, verzamelen en samenvoegen zijn. Dit gebeurt zowel georganiseerd als geïmproviseerd. Verwacht het onverwachte!

Gratis

Locatie
Door
Deur open
20:00
Aanvang
20:30

Zitplaatsen

ℹ️: Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus zijn er tijdelijk uitsluitend zitplaatsen aanwezig in de zaal. De zaal wordt gevuld op volgorde van binnenkomst.