The Hillbilly Moonshiners – Bibelot
Uitverkocht

vrijdag 13 december 2019

The Hillbilly Moonshiners

Meezingen op bekende hits in een bluegrass jasje +support: Young River Band

Ze beheersen het bluegrass stijltje als geen ander en zijn niet meer weg te denken van de grote festivals en poppodia. We hebben het over de mannen van The Hillbilly Moonshiners. De band transformeert de meest uiteenlopende nummers naar pakkende bluegrass. Van Beyoncé’s ‘Single Ladies’ en Michael Jackson’s ‘Black or White’ tot je favoriete Justin Bieber en Katy Perry hits. Alles wordt ondergedompeld in een Louisianaans moeras en komt er druipend van de honkytonk weer uit. Warm je stembanden vast op, want dat wordt flink meezingen!

+Support: Young River Band
De Dordtse band maakt een bijzondere mix van new country met een unieke combinatie van rockgitaren, stevige ritmesectie, meerstemmige vocalen, banjo en mandoline. Als nieuwe band wisten ze op te vallen en een nominatie te verkrijgen voor ‘Beste Nieuwkomer 2018’ op het Dordts Popgala.

Uitverkocht
Voorverkoop
€ 14,50

Locatie
Power Stage
Deur open
20:30
Aanvang
21:00
Sla die zelfgebrouwen, vitaminerijke moonshine achterover en schud die billen als toen in de Summer of ’69!
Edwin van de Merbel
Marketeer Bibelot

IN BRANDSTOF

Tostideal! Midnight snacken doe je voortaan gewoon in Bibelot. Tussen 23.00 uur en 01.00 uur bestel je deze avond een heerlijke tosti (ham)kaas met een Jupiler van de tap voor maar €4,50