vrijdag 11 september 2020

The Doors In Concert

Tijdslot #2 | Authentieke ode aan The Doors
1,5 meter show

Dit is het tweede tijdslot van de avond. Klik hier voor het eerste tijdslot. Samen zorgen we voor een veilige, maar vooral ook unieke concertervaring. Lees daarom hier alle richtlijnen voor een coronaproof bezoek aan Bibelot.

The Doors zorgt in 1965 voor een explosie van psychedelische rock! Teksten over seks en drugsgebruik stockeren vriend en vijand, maar toch groeit ‘Light My Fire’ uit tot een wereldhit. Ruim 45 jaar na het overlijden van iconische frontman Jim Morrison brengt  The Doors In Concert een authentieke hommage aan The Doors. De zanger heeft de looks en stem van Jim Morrison, de toetsenist vertoont verbluffende gelijkenis met Ray Manzarek, de gitarist speelt als Robby Krieger en de drummer kan John Densmore tot in de finesses benaderen. Authenticiteit is duidelijk het handelsmerk van The Doors In Concert. Er worden uitsluitend originele instrumenten gebruikt om de sound van The Doors te evenaren. Verwacht tijdens deze indrukwekkende liveshow nummers als: ‘Light My Fire’, ‘Love Her Madly’, ‘L.A. Woman’ en ‘Riders On The Storm’.

Interessant om te weten: In 1968 trad The Doors voor het eerst op in Nederland. Helaas zonder Jim Morrison, hij kreeg ’s middags in Amsterdam  zo veel hasj aangeboden van fans dat hij het podium niet meer kon betreden. Door het overlijden van Jim Morrison in 1971 kwam The Doors helaas nooit meer terug naar Nederland.

Tickets

Locatie
Main Stage
Deur open
22:00
Aanvang
22:15

Zitplaatsen

ℹ️: Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus zijn er tijdelijk uitsluitend zitplaatsen aanwezig in de zaal. De stoelen zijn per twee opgesteld. Bij het bestellen van een los ticket is het mogelijk dat je naast iemand geplaceerd wordt die je niet kent. De zaal wordt gevuld op volgorde van binnenkomst.