The Doors In Concert – Bibelot

vrijdag 11 september 2020

The Doors In Concert

Authentieke ode aan The Doors

The Doors zorgt in 1965 voor een explosie van psychedelische rock! Teksten over seks en drugsgebruik stockeren vriend en vijand, maar toch groeit ‘Light My Fire’ uit tot een wereldhit. Ruim 45 jaar na het overlijden van iconische frontman Jim Morrison brengt  The Doors In Concert een authentieke hommage aan The Doors. De zanger heeft de looks en stem van Jim Morrison, de toetsenist vertoont verbluffende gelijkenis met Ray Manzarek, de gitarist speelt als Robby Krieger en de drummer kan John Densmore tot in de finesses benaderen. Authenticiteit is duidelijk het handelsmerk van The Doors In Concert. Er worden uitsluitend originele instrumenten gebruikt om de sound van The Doors te evenaren. Verwacht tijdens deze indrukwekkende liveshow nummers als: ‘Light My Fire’, ‘Love Her Madly’, ‘L.A. Woman’ en ‘Riders On The Storm’.

Interessant om te weten: In 1986 trad The Doors voor het eerst op in Nederland. Helaas zonder Jim Morrison, hij kreeg ’s middags in Amsterdam  zo veel hasj aangeboden van fans dat hij het podium niet meer kon betreden. Door het overlijden van Jim Morrison in 1971 kwam The Doors helaas nooit meer terug naar Nederland.

Tickets
Voorverkoop
€ 17,50
Mindervalide
€ 17,50
Inclusief servicekosten

Locatie
Main Stage
Deur open
20:00
Aanvang
20:45

IN BRANDSTOF

Tostideal! Midnight snacken doe je gewoon in Bibelot. Tussen 23.00 uur en 01.00 uur bestel je deze avond een heerlijke tosti (ham)kaas met een Jupiler van de tap voor maar €4,50!