zaterdag 25 januari 2020

The Dolmen (UK) + The Royal Spuds

De meesters van het pagan rock genre

Vanaf het mythische eiland Portland aan de zuidkust van Engeland betoverd The Dolmen al dertien jaar lang fans over de hele wereld met zijn pagan rock vol met rauwe tribal rhythms. Op festivals zoals Glastonburry, Wacken Open Air en het Nederlandse Castle Fest bewees de band zich keer op keer als één van de beste uit het genre. Vorig jaar zette The Dolmen de muzikale reis voort met het nieuwe album ‘Wytches & Cunningfolk’. Laat je 25 januari betoveren door de meesters van de pagan rock.

+support: The Royal Spuds
Met een uitbundige mix van folk en punk weet The Royal Spuds van elk optreden een groot feest te maken. Sinds het debuut ‘Start Your Engines’ in 2012 ging de band in sneltreinvaart vooruit. Inmiddels hebben de heren met drie volledige albums genoeg materiaal in huis om je een hele avond los te laten gaan op hun over heerlijke folkpunk.

Tickets

Locatie
Power Stage
Deur open
20:30
Aanvang
21:00

IN BRANDSTOF

Tostideal! Midnight snacken doe je gewoon in Bibelot. Tussen 23.00 uur en 01.00 uur bestel je deze avond een heerlijke tosti (ham)kaas met een Jupiler van de tap voor maar €4,50