Uitverkocht

vrijdag 10 januari 2020

The Dirty Daddies

Eerste coverband ooit die op eigen kracht AFAS Live twee keer uitverkocht!

Met meer dan 500 shows in de benen is de kans dat je nog nooit van The Dirty Daddies gehoord hebt zeer klein. Deze band is de eerste en enige coverband ooit die op eigen kracht twee keer AFAS Live uitverkocht, was al te zien bij RTL Late Night, NOS op 3 en BNN en sloot festivals als Zwarte Cross, Paaspop en Concert At Sea af. Het zinderende zevental raast al ruim zes jaar loeihard door de feesttenten, festivals en clubs. Overal zorgt de band voor een feest-explosie die zijn gelijke niet kent. Ruim 120 hits worden in 120 minuten met ongeëvenaard enthousiasme op je afgevuurd. Tel daarbij een arsenaal aan special effects op en je weet genoeg: zoek dekking en ‘Let’s Get Dirty’!

+ Support: JUNCKER
Vers van de pers, maar alive since the 80’s. JUNCKER is het voorprogramma bij The Dirty Daddies! Dit dordtse elektropop duo brengt je straight back to the 80’s met hun aanstekelijke elektropop.

Let op: Dit evenement is uitverkocht, er zijn dus geen tickets meer verkrijgbaar. Je kunt wel kijken op websites als TicketSwap om te zien of iemand tickets over heeft. We raden je af om tickets te kopen via andere websites. Meer informatie is te vinden bij de veelgestelde vragen.

Uitverkocht

Locatie
Main Stage
Deur open
20:00
Aanvang
21:00

In Brandstof

Tostideal! Midnight snacken doe je gewoon in Bibelot. Tussen 23.00 uur en 01.00 uur bestel je deze avond een heerlijke tosti (ham)kaas met een Jupiler van de tap voor maar €4,50!