Afgelast

zaterdag 5 februari 2022

Terror (US) + Knocked Loose (US)

Northcote Presents: Twee generaties hardcore in een must-see pakket
Afgelast

Helaas kan het concert van Terror + Knocked Loose geen doorgang vinden vanwege de Corona maatregelen. Alle kaartkopers hebben bericht gehad via E-mail.

De bandnaam is bijna een synoniem voor ‘hardcore’. Terror keert terug op Dordtse bodem om korte metten te maken met de onrechtvaardigheid in de wereld. De hardcore legendes steken een grote middelvinger op naar de autoriteiten die de maatschappij verscheuren. Dat je samen sterker staat hoor je terug op een discografie vol studio- en livealbums, splits, compilaties en EP’s. In 2018 brachten de veteranen hun zevende studio album ‘Total Retaliation’ uit. Zo bewijzen ze wederom dat ze niet voor niets al bijna twee decennia aan de top staan.

Knocked Loose
Al sinds debuut-EP ‘Laugh Tracks’ deed de band alle hoofden keren. Het muzikale pallet van Knocked Loose kent geen grenzen. Met ‘A Different Shade of Blue’, geproduceerd door Fit For An Autopsy guitarist en producer Will Putney, werd de toon gezet voor de nieuwe generatie hardcore. Zo zette vocalist Bryan Garris in 37 minuten zijn meest persoonlijke werk ooit neer. Al toerende over de wereld kregen ze in 2019 een afgeladen Main Stage aan het 2-steppen en was niemand vies van een stevige pit. Knocked Loose staat klaar voor de volgende ronde.

Sinds 2012 presenteert Northcote een jaarlijks festival en clubshows. Hier zie je de beste hardcore(punk) bands van dit moment!

Afgelast

Locatie
Main Stage
Deur open
20:00
Aanvang
21:00