zaterdag 3 december 2022

Ten Times a Million

Live-sensatie van eigen bodem!

De band Ten Times A Million zag in 2012 het levenslicht. De vijf muzikanten met Nederlandse én Duitse roots speelden onder andere een aftershow voor the Red Hot Chili Peppers en reisden voor shows naar Los Angeles en Kopenhagen.

De band laat zich omschrijven als een alternatieve rockband met een stevige sound, die net even anders is. Variërend van zachte filmische ‘moods’ tot euforische ‘mania’, vergelijkbaar met rolmodellen als Arctic Monkeys, Queens of the Stone Age en Nothing But Thieves, met wie ze een podium hebben gedeeld.

In 2018 namen ze een EP op in de legendarische Air Studios in London en kregen ze airplay op stations zoals 3FM, Kink, Radio 2 en stonden ze op festivals zoals Paaspop, Dauwpop, Zwarte Cross en nog veel meer. Met de nieuwe single ‘On Ice’ onder de arm staan ze deze zomer op Pinkpop (de uitverkochte vrijdag)! Deze live-sensatie is op 3 december live mee te maken in Bibelot!

“Wat een enorme potentie heeft deze band. Het klopt van voor tot achter. Fantastische rock in het straatje Queens of the Stone Age meets Arctic Monkeys, een getalenteerde muzikale band en een zanger met uitstraling en een geweldige strot. Potverdikke gaaf.” Aldus Eindhoven Rockcity over eerdere show op Paaspop.” 

Ⓓ: Gratis entree voor iedereen met een Dordtpas! Dit kan uitsluitend door uiterlijk één week voor het evenement te reserveren via publiciteit@bibelot.net. Klik hier voor meer informatie

Support door Charades
HARD, melodieus, uitdagend. Charades brengt met hun brutale sound en dynamische liedjes de 90’s naar de moderne tijd. Voor de pandemie stond het drietal nagenoeg ieder weekend vol energie op de podia van onder andere Paradiso, Q Factory, Bibelot en Tivoli Vredenburg. Wees bereid en dompel jezelf onder in de muziek van Charades.
Website

Tickets

Locatie
Power Stage
Deur open
20:30
Aanvang
21:00