Throwback To: Amy Winehouse – Bibelot

zaterdag 11 mei 2019

Throwback To: Amy Winehouse

Bijzondere Amy Winehouse show uitgevoerd door Sven Hammond & Kim Hoorweg

Kim Hoorweg en Sven Hammond hebben een gezamenlijke passie voor Amy Winehouse. Om hun heldin te eren touren de jazz zangeres en rockband door Nederland met een bijzondere show. Sven Hammond is al jaren een vaste waarde op nationale en internationale podia. Met de stomende, krakende en bedwelmend lekkere Hammond orgel-sound van opperbaas Sven Figee als constante factor. De band vaart altijd zijn eigen koers en blijft zich los van trends en conventies vernieuwen en ontwikkelen. Jazz zangeres Kim Hoorweg werd op haar veertiende getekend door het Amerikaanse label Verve, waar ze in 2007 haar debuutalbum uit bracht. Hierna volgde optredens op vooraanstaande festivals als North Sea Jazz en deelde ze het podium met Trijntje Oosterhuis en het Metropole Orkest. In 2018 bracht Kim volledig op eigen kracht het album ‘Untouchable’ uit. De plaat bevat samenwerkingen met Nederlandse jazzlegenden als Anton Goudsmit, Niels Broos, Glenn Gaddum Jr. en Joost Kroon.

De rauwe rock, soul en blouse mix van Sven Hammond en de warme stem van Kim Hoorweg: een gedroomde combinatie die zich uitstekend leent om de wereldhits van Amy Winehouse op unieke wijze te vertolken!

Blijf na afloop lekker hangen, want resident dj’s Richard & Piggel draaien de lekkerste plaatjes.

Tickets

Locatie
Main Stage
Deur open
20:00
Aanvang
20:45
'Tijdens Throwback To eren Nederlandse artiesten in het Nederlandse clubcircuit de voorbeelden die hen inspireerden zelf muziek te gaan maken. Yesterday’s hits by today’s favourites.'
Friendly Fire
Boekingskantoor

In Brandstof

Tostideal! Midnight snacken doe je voortaan gewoon in Bibelot. Tussen 23.00 uur en 01.00 uur bestel je deze avond een heerlijke tosti (ham)kaas met een tapbiertje voor maar €4,00. In Brandstof draaien resident dj's Ben & Berny de fijnste plaatjes”