Uitverkocht

donderdag 18 november 2021

Suzan & Freek

Succesvol duo brengt nieuwe hits naar Dordrecht + support: Meau
Verplaatst naar 12.03

Dit evenement is verplaatst naar zaterdag 12 maart 2022. Alle ticketkopers hebben via e-mail informatie ontvangen. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.
Debuutsingle ‘Als Het Avond Is’ verandert alles voor Suzan & Freek. Het nummer is inmiddels zo’n 25 miljoen keer gestreamd op Youtube en 54 miljoen keer op Spotify. En dat terwijl het duo even voor de release nog bekend stond om hun akoestische covers van nummers als ‘Jolene’ en ‘Love Me Just A Little Bit More’. Het tweetal vindt elkaar op de middelbare school in de Achterhoek, waar de liefde voor muziek uitmondt in de liefde voor elkaar. Opvolger ‘Blauwe Dag’ wordt eveneens een enorme hit en is in zowel Nederland als België goed voor een top 5-notering. In september 2019 verschijnt debuutalbum ‘Gedeeld Door Ons’, dit werk wordt in februari 2020 al bekroond met de Edison Popprijs in de categorie Nederlandstalig. Ook singles ‘Weg Van Jou’ en ‘De Overkant’ ft. Snelle bereiken de hitlijsten. In maart 2021 komt single ‘Goud’ uit. Een toepasselijke naam, want Suzan & Freek bereiken hiermee voor de zevende keer de Top 40. Na optredens tijdens Concert At Sea, Vrienden Van Amstel LIVE en In De Museumtuin komt het muzikale duo opnieuw naar Dordrecht voor een concert vol hits.

+ support: Meau
Nederlandstalige indie pop; een vleugje synths, warme gitaar sounds, catchy melodielijntjes en inspiratiebronnen als Eefje de Visser & RY X. MEAU, het soloproject van de zangeres, songwriter en
producer Meau Hewitt, maakt kleine, pure liedjes over dagelijkse onderwerpen als de liefde, terugkerende vragen en eenzaamheid. Haar warme stem, eerlijke teksten en dromerige koortjes landen daar waar akoestische instrumenten en elektronische geluiden samenkomen.

Uitverkocht

Deur open
19:00
Aanvang
20:00