vrijdag 2 oktober 2020

Stones Sessions

The Rolling Stones eerbetoon vol seks, drugs & rock 'n roll
1,5 meter show | Laatste tickets

Samen zorgen we voor een veilige, maar vooral ook unieke concertervaring. Lees daarom hier alle richtlijnen voor een coronaproof bezoek aan Bibelot.

Mick Jagger en Keith Richards zijn al decennialang mythische figuren in de popmuziek. Sinds de jaren 60 neemt The Rolling Stones met zijn typische Fender Telecaster gitaar-riffs en licht hitsige teksten in onverminderde vaart de wereld over. De natste droom van Pinkpop directeur Jan Smeets ging in vervulling toen hij de rock ’n roll helden in 2014 naar zijn festival haalde. Het optreden ging de geschiedenis in als de duurste Pinkpop boeking ooit. The Stones hebben een ongekende reputatie en zijn live nog altijd even fris als 60 jaar geleden. Het is niet voor niets dat vijf jonge, talentvolle sessiemuzikanten zich op het rijke oeuvre van The Rolling Stones hebben gestort. De leden van Stones Sessions stonden eerder op het podium met Nielson, The Royal Engineers, Lisa Lois en Money & The Man. Geen saaie, stoffige coverband met pruikjes. Nee, deze jonge honden van eigen bodem duiken vol overgave op alles wat de Stones te bieden heeft. Rock ’n roll monumenten als ‘Satisfaction’, ‘Paint It Black’ en ‘Jumping Jack Flash’ worden aaneengeregen met parels als ‘Angie’ en ‘Wild Horses’. Stones Sessions pakt het oeuvre van de Rolling Stones bij de lurven spuugt dit over het publiek uit. Passie, vuur en overtuiging!

Tickets

Locatie
Main Stage
Deur open
19:45
Aanvang
20:00

Zitplaatsen

ℹ️: Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus zijn er tijdelijk uitsluitend zitplaatsen aanwezig in de zaal. De stoelen zijn per twee opgesteld. Bij het bestellen van een los ticket is het mogelijk dat je naast iemand geplaceerd wordt die je niet kent. De zaal wordt gevuld op volgorde van binnenkomst.